Odluka o nastavku Premijer lige BiH bit će donesena u skladu s preporukom UEFA-e

Alen Jurilj
S obzirom na to da je sjednica Izvršnog odbora UEFA prolongirana za 17. lipanj 2020. godine, produžen je i rok do kojeg nacionalni savezi trebaju dostaviti prijedloge o eventualnom nastavku svojih natjecanja.

Nogometni savez BiH je preuzeo sve aktivnosti u cilju pravovremenog odgovora na UEFA-in zahtjev za dostavu konačne odluke.

Izvrsni odbor NS BiH će na svojoj sljedećoj sjednici donijeti konačnu odluku o natjecanjima u Premijer ligi BiH, a sve u skladu s rokom koji je propisala UEFA u svom posljednjem dopisu NS BiH, objavljeno je na službenoj stranici NS BiH.

Mamić: Ne mogu se načuditi da su neki u BiH protiv nastavka Premijer lige

(www.jabuka.tv)

7 komentara

 • Nikome nije stalo da se prvenstvo zavrsi sto je i razumljivo.Zasto bi klubovi trosili za organizaciju utakmice i putovanja a znaju da nemogu te novce nadoknadit.Stalo je jedino sirokom i to je jos jedan dokaz koliko je taj klub jadan.Znaju da bez pomoci od onog pretkola sto im godinama poklanja nemogu funkcionirati.Eto ajd sad shvatite da Europu moras zaista zasluzit i zauzet mjesto na tabeli i osigurat se ko svaki klub.Oni su navikli na milostinju drugi klubova a sada se uhvati za ? Igraj prvenstvo a zaboravi kup koji vam se godinama poklanja kao i ponekad pozicija na tabeli koja vodi u Europu.Zasluzi to igrom a vi to tesko da mozete.Ne mozes godinama traziti milosttinju moras i igrati i imati ekipu.

  • Koji no klub ima najviše nastupa u Europi? Koji je najkonstantniji u plasmanima?
   Koji no klub i dalje ima više pobjeda u pojedinačnim susretima protiv ovih što su sada među top 5? Tako da se vidi kome su drugi klubovi davali bodove braći iz Sarajeva….
   Najveći grad u BIH, i jedini glavni i najveći u ovom dijelu Europe koji ne može složiti momčad da primiriše Europu pa se zadovoljava sitnim pobjedama i ponekom naslovu u ovom smeću od države uz pomoć bratskih klubova.
   E sad nadrogirani idi lijepo na plaćenički sportsport i klix i tamo “ komentariši “ s braćom probisvijetima

  • Zašto bi klubovi trošili za organizaciju utakmica i putovanja, pita klipan u komentaru na vrhu? Glupo pitanje. Mogao je pitati i ovako: Zašto bi kluobi trošili za bilpo što, zašto bi kupovalo opremu, šišali travu, krečili igralište, itd. Još bi bilo pametnije da je pitao: Zašto se ne rasformiraju, toje najjeftinije. Eto klipane tupavi.

  • Tko ti je pajdo? Ti sam sebi jazavac zaostali.Imaju nastupe u Europi jer im je poklonjeno jazo uvuci se u jazbinu i živi u fantaziji.

 • Poklonjeno 😂 Hahaha, živi ti u svojim zabludama. “ Divovi” a s jednim Širokim sa 20 puta manje stanovnika i pola proračuna vašeg se mučite.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.