Odlučujući glas: Za sat vremena počinje borba za Mostar!

U utorak u 18 sati završeno je glasovanje za izbor europske destinacije u koju će njemačka zrakoplovna kompanija Eurowings letjeti sljedećega ljeta.

Iako je samo dva sata prije završetka glasovanja Mostar bio na vodećoj poziciji, prestigao ga je talijanski grad Trapani, i to za svega 0,4 posto. Uz Trapani i Mostar, u veliko finale ušao je i irski grad Shannon, uz zaostatak veći od 20 posto za prvim dvama gradovima.

Rezultati prvoga kruga glasovanja

Priča još nije gotova ni zaključena. Danas u 15 sati započinje glasovanje uživo na Facebook stranici Eurowingsa, a “Grad na Neretvi” treba glasove svih onih koji žele da i Hercegovina sljedeće godine bude na mapi Eurowingsa.

Klikni i glasuj za Mostar

Podsjetimo, Zračna luka Mostar nakon pregovora našla se u užem izboru 10 europskih destinacija njemačke zrakoplovne kompanije Eurowings. Izbor željene destinacije prepušten je putnicima ove zrakoplovne kompanije koji svojim glasom mogu birati kuda žele putovati sljedećega ljeta, 2018. godine.

Destinacija koja dobije najviše glasova bit će jednom od destinacija Eurowingsa u ljetnom rasporedu, a svi koji glasuju mogu osvojiti jedan od 50 letova za dvoje prema odabranoj destinaciji.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.