Odličan sportski biznis: Bivši stoper Širokoga Brijega sada odijeva zvijezde

Iako je već zagazio u 37. godinu, Vedran Ješe i dalje je nogometno aktivan. Nekadašnji nogometaš Zagreba i Dinama živi u Zadru, igra u Primorcu iz Biograda i bavi se – modom.

Budući da mu je supruga Martina modna dizajnerica koja ima svoju liniju odjeće Cataleya, Vedran je došao na ideju da zajedno pokrenu i sportsku liniju Cataleya sport. Naglasak je na trenirkama i ‘hudicama’, inače Vedranovoj ‘opsesiji’ još iz igračkih dana, pišu Sportske.jutarnji.hr.

”Ja sam cijeli život najčešće u trenirkama i hudicama, pa sam već odavno razmišljao da bih pokrenuo neku takvu liniju odjeće. Imao sam ideju koju smo sad doveli do realizacije. Naravno, najveće zasluge idu mojoj supruzi Martini, koja se ipak bolje razumije u tu tematiku. Evo, sad planiramo nakon trenirki i hudica pustiti na tržište i odjeću za ljeto, kratke hlače i majice kratkih rukava”, rekao je Ješe, čija je modna marka definitivno probila led, i više no što se očekivalo.

Cijeli život u trenirkama

Osvojila je nogometaše, svjetske zvijezde, pa tako u trenirkama i hudicama Cataleya sporta možete vidjeti Falcaa, Mbappea, Subašića, Perišića, Pašalića, Rakitića, Ćorića, Džeku, Livakovića…

Dakako, promociji su pomogla Ješina prijateljstva u nogometnom svijetu, no koga se od tih zvijezda može natjerati da odjene nešto u čemu se ne osjeća udobno? Tako da su supružnici Ješe sigurno na dobrom putu.

”Imamo dva pogona, jedan u Zagrebu, drugi u Zadru, sva je proizvodnja hrvatska, a prve su kritike jako pozitivne. Drago nam je da je naš proizvod našao svoje mjesto na tom vrlo izbirljivom tržištu”, kaže Ješe.

Kupnja preko društvenih mreža

Proizvodi se mogu kupiti jedino putem Facebooka i Instagrama, a s obzirom na ideje koje imaju, nije isključeno da će uskoro i povećati svoj asortiman.

Ješe nije prvi hrvatski nogometaš koji je krenuo tim vodama, još prije pet godina svoju je liniju odjeće pokrenuo Dejan Lovren, ona je također jedno vrijeme bila pravi hit među nogometašima. Sad je tim putem krenuo Ješe, da se malo našalimo, izgleda da su stoperi modno najosvješteniji među nogometašima.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.