Odgođen susret Tuzla City i NK Široki Brijeg

Susret između Tuzla Cityja i Širokog Brijega trebao se igrati u nedjelju, ali odgođen je na zahtjev kluba s Pecare zbog toga jer im je virus “pokosio” svlačionicu, službeno je potvrdio klub s Pecare.

Zahtjev za odgodu prihvatio je i tuzlanski klub, pa je Odbor za natjecanje našao novi termin. Taj susret igrat će se 6. prosinca, pa će prvu sljedeću utakmicu Širokobriježani imati 22. studenog, zaostali susret sa Zrinjskim.

Odbor za natjecanje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, razmatrajući zahtjev Nogometnog kluba Široki Brijeg, jednoglasno je donio odluku o odgodi utakmice 14. kola Premijer lige BiH između FK Tuzla City i NK Široki Brijeg, koja se prema rasporedu natjecanja trebala odigrati u nedjelju 12. studenoga 2023. godine na stadionu Tušanj s početkom u 13 sati.

Razlog za odgodu utakmice je činjenica, potkrjepljenja izvješćem klupskog liječnika i nalazima iz Doma zdravlja Široki Brijeg, kako 13 igrača i tri člana stručnog stožera imaju virozu zbog čega nisu u stanju trenirati i igrati utakmice, odnosno moraju izbjegavati veći tjelesni napor. Prethodnu suglasnost za odgodu dao je i FK Tuzla City, kojem se zahvaljujemo na razumijevanju.

Također, zbog regularnosti natjecanja i odigravanja utakmice prije završetka jesenskog dijela natjecateljske sezone 2023./2024., Odbor za natjecanje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odredio je novi termin odigravanja utakmice. Odgođena utakmica 14. kola Premijer lige BiH između FK Tuzla City i NK Široki Brijeg bit će odigrana 6. prosinca 2023. godine na stadionu Tušanj, uz obvezu određivanja satnice od strane nositelja TV prava, navode iz NK Široki Brijeg.

Podsjetimo kako smo upravo jučer pisali da je odigravanje ovo susreta pod upitnikom.

Upitno odigravanje susreta Širokog i Tuzle

(www.jabuka.tv)

15 komentara

  • Steta sto je tako jer bi pobjedili zato sto su izuzetno jaka ekipa.Ko zna sta ce sad bit jer im odgoda nije odgovarala.Izuzetno su jaka ekipa a to nije potrebno kazat jer to svi znaju

  • Gledaj nebi ja sad o toj odgodi jeli.Pa gledaj odgoda je odgoda i sigurno da nebi bila odgoda da nije odgoda jeli.Gledaj pa dobro,je u pravu ste siroki je izuzetno jaka ekipa i sigurno da bi pobjedili da nije bilo odgode jeli.Gledaj sad je realno da izgube 6 prosinca jer im je poremecen ritam jeli.Gledaj mozda su trebali poslat juniore i tada bi se u Tuzli ponijeli drugacije i dali im bod.Vec smo imali takav slucaj jeli.Nema na cemu hvala vama.

  • sutjeska iz foce je alpari ekipa ali vjerojatno njih ne zanima kup.siroki ce to proc i drzat nadu da mogu osvojit kup.Ima nas 100 koji mislimo i nadamo se kupu.Znamo da su jaka ekipa i to izuzetno jaka ekipa.Istina da je nas Posusje nadigralo izgubili od zelje borca sloge ali to je samo bio los dan.Izuzetno su jaka ekipa i to ce pokazati protiv sutjeske iz foce u kupu.

  • Prijatelju ti si vjerovatno isfrustriran svojim životom pa udario na klub. Sigurno si nezadovoljan i sa poslom, nisi ništa ostvario u zivotu, nemaš ni ženu, niti curu, niti neki pravac da znaš šta bi mogao sa sobom.
    Nego napiši svoje ime i evo svi ćemo ti pomoći da staneš na noge, da uradiš nešto od života, bit će lakše i tebi a i svima koji vole Široki

  • Za tvoj zadnji komentar u 8:17 Tko zna abecedu taj je mogao davno viditi da si teski slucaj odnosno pacijent za ( ).Drzi se recepta sto ti kazao Dida u komentaru.Ova zadnja poruka otkriva tvoju dg.Ti si za krevetnu ustanovu definitivno,a davno ti je to i kazano.Na kraju ne nazivaj nekog prijateljem to je uvreda za covika.k nozi

  • Za11:31Stati pises omom prijatelju.Ijase slazemsa njim dati mrzis nasumomcad jerbo stalno pises naprotiv nasemomcadi.Tebije krivosto dobro igrajulopte.Nepisi jerbo nemaspojma adobro kadznas i slova.Samonasa momcad

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.