Odgođen Auto-Moto Street Show Mostar, poznat novi datum

Auto-Moto Street Show Mostar 2023. odgodio je planirane utrke koje su trebale biti održane 23. i 24. rujna 2023.

Nažalost, najavljeni nepovoljni vremenski uvjeti za taj datum ne dopuštaju siguran i ugodan tijek događaja, navode u priopćenju organizatori Auto-Moto Street Showa Mostar.

Nove datume za održavanje utrka odabrali smo za vikend 7. i 8. listopada 2023. godine. Ove datume smo odabrali iz razumijavanja prema natjecateljima koji su planirali ići u Mađarsku, u nadi da će nam se natjecatelji koji idu u Mađarsku pridružiti na mostarskoj pisti u novim terminima održavanja Auto-Moto Street Race Showa 2023., navode u priopćenju.

Kako kažu, razumiju da su mnogi od vas već prilagodili svoje rasporede i planove kako bi sudjelovali u događaju, i zbog toga im je kažu iskreno žao.

Ova promjena datuma je neizbježna, budući da ne možemo utjecati na vremenske neprilike koje se predviđaju za početni datum. Vaša podrška i strpljenje su nam iznimno važni, i zajedno ćemo se potruditi da ovo bude nezaboravan događaj unatoč promjenama. Hvala vam na razumijevanju! Veselimo se susretu s vama na Auto-Moto Street Showu Mostar 2023., navode organizatori.

(www.jabuka.tv | Foto: Auto-Moto Street Show Mostar)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.