Od tada smo prijatelji: Širokobriježanin otkrio kako je pomogao Milki Babović

Širokobriješki sportski zaljubljenik Željko Skoko bio je prijatelj s preminulom poznatom hrvatskom sportskom i televizijskom novinarkom Milkom Babović.

Poznata hrvatska TV voditeljica i sportska novinarka preminula je ove subote u 93. godini uslijed pogoršanog zdravstvenog stanja te nakon što je protekla dva i pol mjeseca bila u bolnici.

A Željko Skoko, njen dugogodišnji prijatelj jedan je od zaslužnih ljudi zašto je jedno od omiljenih TV lica iz bivše Jugoslavije uopće proživjela i proteklih 20 godina. 

Današnja vijest o njenoj smrti ga je jako rastužila, a za portal Jabuka.tv prisjetio se kako je pomogao gospođi Babović kada joj je dijgnosticiran rak dojke.

Milku Babović sam upoznao 2000. kada sam je primio na mamografiju u Klinici za tumore u Zagrebu gdje sam radio. Zanimljivo je što je ona prije mene zvala par bolnica u Zagrebu i nitko je nije mogao primiti osim tek za 3-4 mjeseca. Ja sam je primio isti dan. Tada se otkrio kod nje tumor dojke i operirala ga ubrzo. Da nije bilo tako ne bi poživjela posljednjih 20 godina. Od tada smo postali veliki prijatelji, kazao je Skoko za portal Jabuka.tv.

Dodao je i kako su do sada jedino njegovi ukućani znali da je pomogao Babović, a ističe da je zbog toga čina jako ponosan, kao i što je bilo prijatelj s velikankom sportskog novinarstva.

Priča o Željku Skoki, širokobriješkom zaljubljeniku u sport, koji ima veliku neuobičajenu kolekciju

Preminula Milka Babović, ikona sportskog novinarstva u Hrvatskoj

(www.jabuka.tv)