Od sada sigurnije kupujete putem interneta preko Vise i Mastercarda

Iz UniCredit banke priopćeno je da su prva banka u Bosni i Hercegovini koja je implementirala VCAS 3-D Secure platformu, uslugu koja jamči još veću sigurnost za kupovinu putem interneta Visa i Mastercard karticama. Sigurnu kupovinu putem interneta korisnici kartica provode na svim stranicama označenim znakom Mastercard SecureCode ili Verified by Visa.

Sigurna kupovina je jednostavna za klijente jer su sve platne kartice UniCredit Bank automatski uključene u 3-D Secure protokol, tako da klijenti ne trebaju vršiti nikakve dodatne prijave. Također, za sigurno plaćanje putem interneta u sklopu 3-D Secure protokola nije potrebna dodatna oprema u vidu tokena, niti bilo kakav softver.

Svaka transakcija plaćanja na internetu se uz pomoć jedinstvenog modela automatski posebno analizira i procjenjuje njezina rizičnost i sve to u samo nekoliko sekundi tijekom plaćanja.

U slučaju da se ispostavi kako je određena transakcija prepoznata kao rizičnija, korisniku kartice će se prilikom kupovine na internetu na ekranu pojaviti poruka koja će ga uputiti da napravi dodatnu potvrdu transakcije pozivom na broj UniCredit Bank 080 081 051 (besplatan za pozive iz BiH) ili +387 36 312 695 (za pozive izvan BiH), priopćeno je iz banke.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.