Od ponedjeljka izravni letovi iz Mostara za Rim

Ravnatelj mostarske Zračne luke ugostio je predstavnike talijanskog Tour operatora ”Green Center” iz Perugie i na radnom sastanku je načelno dogovorena suradnja za 2020. godinu.

Charter letovi bi se trebali odvijati od travnja do prosinca 2020. godine, a relacije o kojima se razgovaralo su:

  • Napulj – Mostar,
  • Bari – Mostar,
  • Rim – Mostar

te još nekoliko talijanskih gradova. Zrakoplovna kompanija koja bi izvodila ove charter letove je Flybosnia.

Na ovaj način želimo javnosti prezentirati da ponovno želimo vratiti izgubljeno talijansko tržište u Mostar i Međugorje. Također napominjemo da od ponedjeljka, 16. prosinca 2019. godine počinju letovi na redovnoj liniji Mostar – Rim – Mostar zrakoplovnom kompanijom Flybosnia i to svaki ponedjeljak: polazak iz Mostara u 8 sati, a povratak iz Rima isti dan oko 12 sati, stoji u priopćenju Zračne luke Mostar.

Uskoro čarter letovi iz Mostara do Italije i Irske

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Prema prijedlogu Dalmatinsko-Hercegovačke Stranke , Zapadnu Hercegovinu do Neretve bi trebalo pripojiti Hrvatskoj , i zajedno s pripadajućim primorskim pojasom oformiti Dalmatinsko-Hercegovačku autonomnu Regiju. Pretpostavljam da ideja ne bi bila dobro prihvaćena među Hrvatima u Bosni jer bi se oni osjećali izdanima , ali može li se dopustiti da 150 000 Hrvata u zapadnoj Hercegovini budu izloženi maltretiranju sarajevskog režima.jer svaki narod treba imati pravo na bezuvjetno samoodređenje pa i Hrvati iz Hercegovine. Iluzije o nekom trećem entitetu su naivne. Muslimani nikad neće mirno pustiti niti dolinu Neretve niti Neum , niti vezu srednje Bosne i Bihaća , a vjerujem da bi Zapadnu Hercegovinu i Posavsku zupaniju rado pustili.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.