Od lipnja pokreću se povoljni letovi iz BiH u četiri zapadnoeuropske destinacije

Wizz Air, aviokompanija s najvećom stopom rasta u Europi, danas je najavila pokretanje letova iz Banje Luke ka četiri zapadnoeuropske destinacije. Početak letova najavljen je za lipanj 2021. godine.

Banja Luka će se na ovaj način povezati sa sljedećim gradovima: Eindhoven (Nizozemska), Basel/Mulhouse (Švicarska/Francuska), Malmo (Švedska) i Dortmund (Njemačka).

Mjesta na letovima ka ovim destinacijama već su u prodaji na Wizzair.com ili putem mobilne aplikacije po cijeni već od 19,99 eura, priopćeno je iz kompanije.

Letovi dva puta tjedno

Nove Wizz Airove rute obuhvaćaju četiri nevjerojatne destinacije na koje putnici iz Bosne i Hercegovine mogu letjeti. Ovi letovi će biti pokrenuti u lipnju 2021. i obavljat će se dva puta tjedno.

Očekuje se da će nove rute stimulirati sektor zrakoplovstva, kao i ugostiteljstva u regiji, dok će istovremeno putnicima iz Bosne i Hercegovine biti omogućeno po najnižim cijenama s Wizzom putovati do Nizozemske, Francuske, Švedske i Njemačke.

Kako bi pomogao putnicima i posadi da putuju sigurno i bezbrižno, Wizz Air je uveo niz pojačanih higijenskih mjera za podršku tjelesnom distanciranju tijekom ukrcavanja, kao i za poboljšanu čistoću u zrakoplovu. Kao dio ovih mjera, putnici bi se trebali čekirati, svu kupovinu i plaćanja vršiti online da bi fizički kontakt na aerodromu sveli na najmanju moguću mjeru. Putnike ljubazno molimo da se pridržavaju novih pravila tjelesnog distanciranja tijekom ukrcavanja i iskrcavanja iz aviona, poručili su iz aviokompanije.

Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima filtriraju 99,97% virusa i bakterija u zraku letjelice, posada i putnici moraju nositi maske tijekom cijelog leta.

Četiri nove rute

Da bi bezbrižno putovali u ovim nesigurnim vremenima, Wizz Air potiče putnike da koriste WIZZ Flex.

Dodavanjem ove usluge rezervaciji putnici mogu biti sigurni da će se, ako se okolnosti promijene ili ako jednostavno žele putovati na neki drugi datum ili odredište, moći otkazati let do 3 sata prije polaska bez ikakve naknade i da će im 100-postotna vrijednost prvobitne cijene koju su platili odmah biti upisana kao Wizz kredit, kao i da mogu promijeniti datume, pa čak i rute, prenosi BiznisInfo.ba.

Sve karte za nove destinacije mogu se rezervirati na Wizzair.com ili putem mobilne aplikacije.

Oduševljeni smo što danas možemo najaviti četiri nove rute Wizz Aira iz Banje Luke za Eidhoven, Basel/Mulhouse, Malmo i Dortmund. Sigurni smo da će ove nove rute donijeti još više mogućnosti za sigurno putovanje. Današnjom najavom želimo naglasiti svoju posvećenost korisnicima u Bosni i Hercegovini i nastaviti pružati najniže moguće cijene, koje uvijek prati izvrsno iskustvo tijekom leta. Zahvaljujući poboljšanim mjerama za zaštitu zdravlja, Wizz Airovi putnici mogu uživati u putovanju osjećajući se sigurno i ugodno, kazala je Paulina Gosk, menadžerica korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.