Od 2012. nije popio niti jednu kap tekućine i tvrdi da je zdrav

Svi znamo da nam voda treba za život, no jedan muškarac tvrdi kako nije popio niti gutljaj vode, ali čak niti bilo koje druge tekućine – već tri godine, pa i dalje živi.

Peter Filak je nekadašnji medicinski brat, vegan i model koji je čašu u ruke primio zadnji puta 5. svibnja 2012., a svoje prehrambene navike i životni stil naziva “liquid free” (bez tekućina). Kaže kako je u prvih mjesec dana nekoliko puta posrnuo te popio mliječni shake ili sok, no naučio je kontrolirati svoje žudnje, piše Food World News.

Tvrdi kako unosi od 800 do 1000 kalorija na dan, a nužno potrebnu tekućinu pronalazi u svježem voću i povrću. Toliko je uvjeren da voda te sve ostale tekućine koje ljudi piju sadrže razne otrovne kemikalije, da je na istu prehranu stavio svog psa.

– Čak i ako filtrirate vodu, iz nje vadite jednu kemikaliju i stavljate drugu – tvrdi Filak.
Dodaje kako njegov način života ima brojne prednosti, a od hrane ne jede namirnice životinjskog porijekla, uključujući meso, sireve, mlijeko, jaja…

Tvrdi kako je posve zdrav, ima energije više nego ikada prije te mu je imunitet u odličnom stanju. Nutricionisti ističu kako je to što on radi vrlo opasno, jer dehidracija može uzrokovati brojne probleme, pa i smrt.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.