Ocu ukrao 90 tisuća maraka i trošio na kocku

Banjalučka policija, u nastavku akcije kodnog naziva Rulet, uhitila je Vladimira Drinića (1975.) iz Banja Luke, zbog sumnje da je od svog oca ukrao oko 90.000 KM, doznaje Fena.

Naime, policijski službenici su u koordinaciji s Okružnim tužiteljstvom Banja Luka, poduzeli niz operativnih i istražnih mjera i radnji i potrebnih vještačenja, te su na osnovu prikupljenih dokaza, izjava svjedoka i DNK utvrdili da je Drinić, 31. kolovoza prošle godine, u mjestu Vilusi, zaseok Drinić, preko krovne konstrukcije kuće, kroz otvor koji je sam napravio, ušao u unutrašnjost kuće, odakle je iz sobe otuđio oko 90.000 KM u raznim apoenima i valutama.

Osumnjičeni je kazneno djelo izvršio u odsustvu oca, a novac koji je protupravno prisvojio je koristio u svakodnevnim potrebama i igrama na sreću.

”Na osnovu naredbe Okružnog suda Banja Luka izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni, u mjestu Jablan u općini Laktaši, te je pronađeno više komada inicijalnih detonatorskih kapisli, koje su izuzete i odložene”, potvrdila je za Fenu glasnogovornica Centra javne sigurnosti Banja Luka Marija Markanović.

Nakon kompletiranja predmeta protiv Vladimira Drinića će biti dostavljen izvještaj Okružnom tužiteljstva Banja Luka, za kaznena djela teška krađa i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

(Fena)16 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.