Obračun policije i hercegovačkih kriminalaca

Nakon akcije „Šetač“ na noge su se digli hercegovački kriminalci, koji su se kako ATV saznaje, odlučili osvetiti policiji. Ono što su planirali, ličilo je na teroristički napad.

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti:

[youtube id=”_GSbz8vFiDo” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • Juče su meni prišili kaznu za parkiranje, svaka im čast. U ovoj izrovanoj čaršiji ne možeš proć a oni našli kazne lipit. Fuj, a na Trnu ne možeš na cestu po 10 minuta, niđe policajca. A stvarno love prijestupnike!!!! Blago nama s našom policijom!

  • telović, pinjuvić i takvi su u policiji, šta se čudiš. pogledaj kako oni policajci izgledaju u uniformi, sve im visi, neuredni, neobrijani, bez kape i raskopčani do pupka stoje na ulici, ne znaš kad te zaustavljaju jel policajac il te Šeki štopa……

  • U PRAVU STE,TO SAMO KOD NAS IMA POLICIJA SA KOMBIJEM KONTROLIRA PROMET U GRADU A TRN??? O NJIHOVOM IZGLEDU I PONASANJU SUVISNO JE GOVORITI A O POLICIJI I UPRAVI KOJA OVO SVE TOLERIRA A BUKA NA ULICI OD MOTORA;KAFICA PIJANE MLADEZII O TOME JE SRAMOTA GOVORIT SVE SKUPA I GRAD I OPCINA NAM JE ZA KUR::: ITESKO DA SE VRATIMO ????

  • Zna li neko ko je onaj ludi nenormalni policajac ovde u Širokom koji se previše uživio u svoju ulogu, on definitivno nije dobar u glavi, ne znam mu ime, ali čuo san da kad je zaustavio svog brata, pitao ga dokumente i pravio se da ga ne poznaje?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.