Oboren rekord Brucea Leeja: Armenac uradio 55 sklekova na dva prsta za minutu

Armenski sportaš koji se profesionalno bavi sklekovima Manvel Mamoyan početkom lipnja dobio je potvrdu o svom posljednjem dostignuću iz Guinnessove knjige rekorda.

Mamoyan je uspio za 60 sekundi uraditi 55 sklekova na dva prsta jedne ruke i time je oborio rekord koji je držao slavni glumac i kung-fu majstor Bruce Lee.

Pripremao sam se za sklekove dugo, ali prije nego što sam odlučio da ga konačno postavim kao službeniGuinnessov rekord, morao sam se pripremati samo mjesec dana. S 55 ponavljanja postavio sam novo dostignuće. Sada na svom računu imam osam Guinnessovih rekorda i očekujem da će još dva rekorda biti službeno potvrđena, rekao je ponosni Manvel, prenosi Klix.ba.

Inače, posljednji oboreni rekord postavio je još prošle godine na Crvenom trgu u Moskvi, ali mu je tek nedavno i sužbeno priznat.

 

View this post on Instagram

 

#Рекорд Гиннесса: максимальное количество отжиманий от пола одной рукой (двумя пальцами) за одну #минуту – 55 раз, было сделано Манвелом Мамояном (Российская Федерация) в #Москва, #Россия, 14 августа 2019 года. Все необходимые доказательства будут предоставлены в Книгу рекордов Гиннесса, буду ожидать официального ответа из Лондона. #РекордГиннеса #воркаут Инстаграм https://www.instagram.com/ManvelMamoyan/ Фейсбук https://web.facebook.com/ManvelMamoyan/ Вконтакте https://vk.com/manvelmamoyan Сайт http://manvelmamoyan.com

A post shared by Manvel Mamoyan (@manvelmamoyan) on

Mamoyan drži rekorde i u sklekovima u uspravnom položaju, u zgibovima kao i u još nekoliko disciplina snage.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.