Obnova još triju školskih zgrada u HNŽ-u

Ugovor o implementaciji mjera energetske učinkovitosti i obnovi još triju škola u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ) potpisan je u petak u Mostaru u nazočnosti predsjednika Vlade HNŽ-a Nevenka Hercega, savjetnika federalnog ministra prostornog uređenja Ivana Topića te ravnatelja škola.

Ovo je treća faza projekta obnove javnih objekata, a uključene su Prva osnovna škola Antuna Branka Šimića, Osnovna škola Ivana Gundulića i Šesta osnovna škola u Mostaru, izjavio je Herceg.

Podsjetio je da u okviru projekta energetske učinkovitosti do sada obnovljeno više od 20 školskih zgrada, športskih dvorana, zdravstvenih i drugih objekata, za što je utrošeno više od deset milijuna maraka.

Naš konačni cilj, do kraja mandata ili u nastavku mandata, ako nas podrže birači, je obnova svih javnih objekata, odnosno škola, školskih dvorana, domova zdravlja, policijskih postaja, pravosudnih institucija. Smatramo da na taj način stvaramo povoljnije uvjete za rad i boravak djece, prosvjetnih radnika, zdravstvenih radnika, pacijenata, ali i doprinosimo značajnim ekonomskim uštedama, poručio je Herceg.

Savjetnik federalnog ministra Ivan Topić istaknuo je kako se nada da će današnje potpisivanje ugovora doprinijeti poboljšanju uvjeta rada i života djece u školama.

Ministarstvo ima za cilj da kroz iduće programe, odnosno idući period, završi obnovu svih javnih objekata u cijeloj Federaciji i nadam se da ćemo u tome uspjeti, kazao je Topić.

(Fena)


4 komentara

  • E sad evo cujte i pocujte moj rvacki narode-obnavljaju se skole👍ali komuuu?Ode omladina,odose cijele obitelji😧ali ne bi vlast bila vlast da se ne zna dosjetiti-GLUPOSTI STOLJECA,ma stoljeca MILENIJUMA!Uciteljice koje imaju 30g rad staza,vise nece predavati tjelesno likovno,a o glazbenom se jos razmislja?ZASTO?Triba uposliti DUPOLISCE!Osta uciteljicama samo Rvacki matematika i priroda!😀pa to ni vragu ne bi palo napamet!A oni strajkaju i traze vece place!!!Jeste li vi ovo skontali i sokirani ostali?Nidje dice a ucitelja vraga ipo!Svaki tjedan dani kruha Dani opcine dan ucitelja dan ovog dan onog bozicni uskrsni ljetni raspust heeej aoni traze povisicu.Ja bih isto sto bi bilo visi sevap uvesti mladje zene koje ce cistiti prozore usisavati a fa ove stare cistacice samo dolaze na posao!Alnert Anstajn ja mala maca naspram vlasti!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.