Objavljene kazne za tučnjavu na utakmici Gorice i Hajduka

Prošli tjedan je utakmica između juniora Gorice i Hajduka prekinuta u 58. minuti.

Razlog je bila velika tučnjava u kojoj su glavni akteri bili treneri.

Trener domaćih Sven Raić došao je do klupe Hajduka i htio je uzeti loptu. Gostujući trener Ivica Roguljić ga je njome pogodio i krenuo je kaos.

Uskoro su uskočili igrači obje momčadi, a i članovi stručnih stožera pokušali su smiriti situaciju. Suci su imali puno posla pa su tako isključili oba spomenuta trenera, ali i Marijana Budimira, koji je također nasrnuo na Raića. Situacija se smirila, ali prekid je trajao čak 12 minuta.

Slučaj istražuje i policija, a sad je stigla kazna disciplinskog suca HNS-a Alena Klakočera, javlja Index.

Igrače je disciplinski sudac poštedio, dok je kaznio tri trenera koja su sudjelovala u tučnjavi. Odluku disciplinske komisije o navedenom slučaju prenosimo u cijelosti:

Disciplinski sudac Prve HNL za juniore, Alan Klakočer, donio je odluke vezane uz incident tijekom utakmice 26. kola između Gorice i Hajduka u kojem su sudjelovali treneri i igrači obaju klubova.

Sven Raić (Gorica, glavni trener) kažnjen je s 4.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti, Marijan Budimir (Hajduk, glavni trener) kažnjen je s 3.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti, a Ivica Roguljić (Hajduk, pomoćni trener) s 5.000 kuna i četirima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti. 

HNK Hajduk zbog ovog je incidenta, po prijavi povjerenika za natjecanje, a zbog činjenice da nije bilo moguće identificirati igrače koji su sudjelovali u incidentu, kažnjen s 10.000 kuna.

Potukli se treneri juniora Gorice i Hajduka

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.