Objavljena prva snimka nakon vjenčanja Mate Rimca i Katarine Lovrić

Mate Rimac i Katarina Lovrić vjenčali su se u subotu predvečer u crkvi u mjestu Odžak kod Livna.

Objavljena je prva snimka nakon što su mladenci izašli iz crkve i sjeli u automobile.

Kolona se uputila prema Livanjskom polju gdje goste očekuje svadbena proslava u velikom šatoru sa staklenim krovom na livadi, a snimke iz zraka pokazuju da su neki stolovi za goste postavljeni i oko šatora.

Također se vide ukrasi od sijena, kojih će, prema pisanju Glorije, biti 150. Prema želji mladenke, goste će zabavljati Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Katarina je navodno za ovu prigodu otišla po vjenčanicu u Milano, a djevojačku večer organizirala je u Livnu. Mate je momačku zabavu održao u Crnoj Gori.

Sve je spremno za svadbu Mate Rimca, ispred kuće pozornost plijeni Nevera

(www.jabuka.tv)
5 komentara

 • Ivan Rimac, otac Mate Rimca, HDZ-ov je tajkun koji je, među ostalim, protupravno prenoseći vlasništvo tvrtke Slavonija DI iz Slavonskog Broda prisvojio 333 milijuna kuna.
  Njegov sin Mate Rimac je naprosto osoba s dovoljno novca da svoje auto-fantazije sastavi na naručenoj kit-car konstrukciji, glamurozno dizajnira, zapakira i izmami svjetla reflektora. Uz to ima dovoljno medijskih veza i očevog političkog utjecaja da svi mediji jednoglasno pjevaju pohvale o tobožnjem auto-industrijalcu. Naravno, u svemu tome samodopadno i hvalisavo uživa.
  Otac Ivan Rimac još uvijek aktivno sudjeluje u upravljanju Rimac automobilima i bio je upleten u aferu s namještenom dodjelom zemljišta u Kerestincu.
  Rimac je prije 3 godine govorio da je prodao 150 auta za jedan vikend, da bi na kraju ispalo da nije prodao praktički nijedan. Isto tako je “gradio” i električne jahte pa na kraju od toga ništa. Nema nikakvih dokaza da je ikad prodao ijedan auto, a nijedan njegov auto nije čak ni prošao homologaciju te ih se ni ne smije po cesti voziti – iako sam Rimac to povremeno protuzakonito čini.
  Tako sada obećava da će za manje od dvije godine napraviti autonomne automobile, što još nije nitko na svijetu uspio napraviti! I to iako niti Rimac ima ikakve patente s tim u vezi, niti ima stručnjake za to, niti je ikad išta s tim radio. Niti se to može napraviti u Hrvatskoj tako na ho-ruk i bez ičega. A Hrvatska će sve to financirati s 1.5 milijardi kuna!
  Istovremeno ga svi mediji unisono hvale da je vizionar i mesija. Vrijeme je da svi progledamo. Mate Rimac doista jest vješt i pametan – u prodaji magle i pranju prljavog novca svog oca tajkuna.

 • Tako sam i misli ja ipak sam vidovi znači jedno veliko drek od krave to jest galebina kaj i otac ma marš u 3 pič materine udbaške

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.