Objavljen vojni plan protiv Dodikova referenduma

“Potrebno je par hrabrih momaka koji bi se uputili prema rijeci Drini i minirali te detonirali ono što su minirali, tj. rušenje svih mostova prema Republici Srbiji, “, stoji na Facebook stranici ‘Bošnjaci’.

Stranica, koju prati više od 126 tisuća ljudi i koja navodi kako je ”najangažiranija bošnjačka stranica na Facebooku”, navodi kako je u slučaju referenduma u RS dalje u planu presjecanje ‘koridora’ kod Brčkog te odvajanje ‘referendumaša’ na dva dijela.

”Čuvati koridor kao što su ga oni držali tijekom rata, iz Goražda dejstvovati na tromeđu BiH, CG i RS, te time odvojiti Istočnu Hercegovinu od Istočne Bosne, Trebinje i Istočna Hercegovina nikada nisu bili problem i to se moglo uzeti i u prošlome ratu, Krajišnici i formacije iz Donjovrbaske regije udaraju na Mrkonjić Grad te time skraćuju sam front za nekoliko kilometara granice…. Držati pomenute koridore i kote dok zvanična Banja Luka ne pristane na zahtjeve ‘federalaca’…”, navodi se u pojašnjenju uz objavljenu kartu na kojoj su označena djelovanja.

MI NE ŽELIMO RAT, SAMO UKAZUJEMO NA MOGUĆE SCENARIJE UKOLIKO DODIK POKUŠA SA REFERENDUMOM.Ukoliko bi Dodik pokušao sa…

Posted by BOŠNJACI on 19. srpanj 2015

”Mi ne želimo rat, samo ukazujemo na moguće scenarije ukoliko Dodik pokuša sa referendumom”, navodi se.

Ukoliko bi, kako se navodi, Dodik pokušao s referendumom nasilno otcijepiti manjih BH entitet, koji je nastao na genocidu nad Bošnjacima, ”ova karta pokazuje kako bi se ta tvorevina mogla vojnim snagama potpuno ugasiti za sva vremena i vratiti BiH stari ustav”.

(Bljesak.info)


2 komentara

  • to je alijina zelena transverzala od bihaća do sandžaka , izići na savu i postati podunavska država , izići na jadran i graničiti sa cijelim svijetom
    snovi

  • Ma ne sekira mene to. Mene biše sekira kad će svaka kuća u Širokom dobit gradsku vodu i kad će proradit kanalizacija i kolektor da ne ugiba sve živo po blatu. Za RS ne zaboli neka stvar, tamo ionako odavno nema Hrvata.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.