Objavljen oglas: BiH traži vojnike

Javni oglas za prijem kandidata u profesionalnu vojnu službu (PVS) u početnom činu oficira Oružanih snaga BiH objavljen je 27. kolovoza 2018. godine i otvoren je 30 dana.

Ministarsvo obrane BiH na ovaj način pruža mogućnost i pogodnost mladim građanima i građankama BiH da imaju posao sa sigurnom plaćom i mogućnošću besplatnog obučavanja, profesionalnog razvoja, napredovanja i izgrađivanja karijere u Oružanim snagama BiH, priopćeno je iz tog ministarstva.

Više o javnom oglasu svi zainteresirani mogu pročitati na poveznici.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Zasto nasi politicari i tajkuni ne salju svoju djecu u vojnike… Nego u konzulate, politiku, elektroprivredu, postu, razne agencije itd… Omladino draga, pametnije vam je u Njemacku nego u vojsku sa ovakvim politicarima… Narod se dozva pameti Bogu hvala…

  • A kolika je plaća,pa nema navale?
    Je li 600 KM!?
    Dobro ovaj reče narod opametnio i odseli,kao i oni u ratu koji su otišli i sad se vraćaju sa dobrim mirovinama i kupljenim nekretninama po moru i Mostaru.Izgubio je tko je ostao i tko sad ne ode,ne gine mu mirovina 348 KMza 40 godina rada,ako je uopće bude!

  • Za 4godine i 10mijeseci u njemackoj dobio 124 € pa proracunaj te kolliko bi imo za 40g a kod nas sa toliko staza nemas prravo nista .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.