Objavljen line up za “najsrčaniji” festival u BiH

Najsrčaniji festival BiH, From Herz With Love, otkrio je regionalne zvijezde koje predstavljaju svoj zvuk na trećem, do sada najjačem izdanju festivala.

Poznata su imena DJ-eva koji na najvišu pozornicu Hercegovine stižu iz Beograda, Splita, Banja Luke, Sarajeva i Mostara.

Među njima, tu je legendarni Miro, predvodnik splitske klubske scene te osnivač kluba Judino drvo, iz Srbije stiže Nemax, osnivač i resident beogradskog kluba Kult, a iz BiH stižu Andrej Jelić, Luka Čikić, Bobi, Remi, Lubnya, Dario Suerte i Doel.

Pored regionalnih snaga, na Herz stižu i svjetske zvijezde u univerzumu elektronske glazbe – a upravo ove nedjelje saznajemo i tko su.

Pored regionalnih snaga, na Herz stižu i svjetske zvijezde

Podsjećamo da se ovogodišnje izdanje From Herz with Love festivala odvija 5. i 6. srpnja na Fortici, a posjetitelje čeka sjajan zvuk i ples do jutarnjih zraka sunca sa najljepšim pogledom na Mostar.

U prodaji se još uvijek nalazi mali broj limitiranih Early festival tickets po cijeni od 30KM koje možete osigurati kupnjom na Entrio.ba, nakon čega u prodaju dolaze Regular tickets.

Za dnevni sadržaj vezan za festival pratite @fromherzwithlove na službenim Instagram i Facebook stranicama.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.