Objavljen je spot za pjesmu fra Marina Karačića “Pred Tvojim imenom”

Pjesma “Pred tvojim imenom ” fra Marina Karačića dobila je prigodan spot koji je snimljen na ušću rijeke Neretve.

Naš Bog progovara nam iz svega stvorenoga. A ako je ono stvoreno ovako lijepo, koliko lijep tek treba biti naš Stvoritelj.

Sveti Franjo pronalazio je Božji potpis u svakome stvoru. Ponekad se čini lakše diviti se Bogu gledajući izlazak sunca, promatrajući zoru, maglu i zaigranost ptica, nego prepoznati Ga u licu brata. A tako je potrebno, pogotovo danas prepoznati Boga u čovjeku, jer čovjek je kruna Njegovog stvaranja.

Ova pjesma je molitva, tiha molitvena šetnja i traženje Lica Gospodinovog u svim Njegovim stvorenjima. Cijeli naš život je traženje puta koji će nas odvesti natrag u naš Dom, ističe fra Marin Karačić.

Tekst za ovu pjesmu potpisuje fra Marin Karačić, u aranžmanu zajedno s Josipom Bošnjak i Lukom Rupčićem. Pratnja na klaviru je Josip Bošnjak, a na kavalu Miloš Nikolić. Back vokali su Petra i Ana Jimi, dok je pjesmu miksao Zoran Švigir Švigi.

Spot je snimljen pod redateljskom palicom Zdravka Terkeša (Visual Solutions).

Pjesma je sada Vaša; slušajte, molite i tražite Lice Njegovo. Pogledajte spot u videoprilogu.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • pjesme,knjige,slike,humanitarne akcije,promocije magistara i tako svaki dan nanovo i opet sutra i opet…………….,a mi svi skupa jadniji,nepismeniji,neodgovorniji,nezadovoljniji,odgovorno tvrdim da je sve to zato što nismo odgovorni u svom pozivu koji smo odabrali i koji bismo trebali živjeti,a ne mi hoćemo biti neke face pa pjevamo,pa slikamo,pišemo knjige ,pa smo humani,pa smo……….
    Bože dragi pomozi nam da majka bude majka,otac otac,svećenik svećenik koji će više osluškivat glas Božiji i bit pastir povjerenog mu stada,a ne pjevat neke tamo čudne melodije i tako svi pa bi sve imalo više smisla ,a time kulture,znanja i svakog drugog dobra

    • Ne slazem se, zasto netko ne bi djelovao interdisciplinarno. I oprosti kakve cudne melodije? Inace sam bio skeptican ali se da primjetiti da pjesma nema prizvuke ni Frame(imaju svoj karakteristican izrazaj), ni Eurovizije, ni balade, sto mi je sve palo na pamet kad sam vidio vijest. Zna, samim tim i duzan je onda stvarat. Pokazao je da se ne stidi sebe a nije ni nametljiv. Zasto ne bi napravio spot, danas svi ionako non stop za ekranom. U poplavi raznog smeca ovo dode kao osvjezenje.

  • Predobro. Svaka cast. I treba nam ovakva prica i kvaliteta da budi ono mrtvo u nama. Bez prepotentnosti, krivih motiva zasto se nesto radi a opet suvereno interpretirano.
    Standing ovation! Sad si duzan dalje radit, nema stajanja.

  • baš je zamka u toj suvremenosti dragi moji,ono što je vrijedno i dobro ne tisućama godina uvijek dobro i aktualno,a ovo što dopuštamo u našu bogatu riznicu katoličanstva,već nam se vidi po crkvam dođem na misu neko doslovno zavijanje,bubnjevi ,neka dreka i pitam se ili se slavi misa što li već,to je to suvereno interpretirano,trebamo razlikovat crkvu od kafića,diska,svećenika od nekog svjetovnog zabavljača i tako redom,sjećam se vremena kad su svećenici u slobodno vrijeme šetajući molili krunicu,kad sam dolazila u crkvu kad je svećenik klečao i molio pre svetohraništem………… i bilo je dobrih plodova,sad svako malo ovisnost,komuna,zašto!?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.