Obitelj Gartner se nakon četiri mjeseca konačno vratila iz Širokog Brijega u Osijek | Jabuka.tv

Obitelj Gartner se nakon četiri mjeseca konačno vratila iz Širokog Brijega u Osijek

Obitelj Gartner vratila se kući u Josipovac kod Osijeka nakon što su četiri mjeseca bili zapeli u Širokom Brijegu zbog situacije s koronavirusom.

Dobru vijest javila je portalu Jabuka.tv Vesna koja je u luna parku sa svojim suprugom Djovanijom i još dvojicom radnika bila u Širokom Brijegu.

Konačno smo stigli našoj kući, presretni smo što smo napokon vidjeli svoju djecu i unuke. Ne mogu vam riječima opisati koliko smo sretni i zahvalni na svemu, priča svoje prve dojmove u telefonskom razgovoru za portal Jabuka.tv Vesna Gartner.

Obitelji Gartner ništa nije nedostajalo u Širokom Brijegu. Crveni križ i građani su im redovno donosili hranu i higijenske potrepštine na čemu im se obitelj još jednom neizmjerno zahvaljuje.

Veliko hvala cijelom Širokom Brijegu, svim dobrim ljudima koji su nam stalno dolazili i pomagali na sve moguće načine. Ovo nikada nećemo zaboraviti. Hvala Crvenom križu, a posebno Gradu Širokom Brijegu i gradonačelniku Miri Kraljeviću koji nam je osigurao 300 litara goriva kako bismo sva naša vozila i opremu mogli prevesti u Hrvatsku. O dobrim građanima vašeg grada pričamo svima i za ovo će svi čuti budite sigurni. Kao što je rekao moj suprug Djovani, bili smo sretni što smo u ovoj situaciji zapeli baš u Širokom Brijegu – gradu koji nam je bio i postao drugi dom. Vrata naša kuće su otvorena za sve Širokobriježane koji se nađu u Slavoniji, slobodno nam svratite i budite naši gosti, kazala je Vesna za portal Jabuka.tv u emotivnoj zahvali Širokom Brijegu.

Podsjećamo, novinari portala Jabuka.tv su početkom travnja prvi posjetili obitelj Gartner u luna parku u Širokom Brijegu gdje su razgovarali sa supružnicima koji su se i tada zahvalili svim građanima te su obećali da će se jednog dana ponovno vratiti i počastiti sve posjetitelje besplatnom vožnjom na atrakcijama u njihovom luna parku.

Osječani ”zapeli” u Širokom: Nećemo nikada zaboraviti dobrotvornost i ljudskost ovih ljudi

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj: