Obavijest o produženom boravku “Duhovna misao doo” Široki Brijeg

Na samom kraju školske 2016./2017. god. zahvaljujemo Vam se na ukazanom povjerenju i dosadašnjoj suradnji.

Svjedoci smo užurbanog načina života i svega onoga što nam suvremeni svijet nameće. Zbog poslovnih obaveza u situaciji smo da svoje dragocjeno vrijeme moramo izbalansirati na način da naša obitelj, pogotovo djeca ne budu zapostavljena, a da pritom možemo i kvalitetno obavljati svoj posao.

Polazeći od ove pretpostavke odlučili smo dati priliku boravka novim mališanima (1.- 5. razred) u novoj školskoj 2017./2018. godini, priopćeno je iz Zavoda Svete Obitelji u Širokom Brijegu.

Naš produženi boravak nudi vašem djetetu: rad sa stručnim osobljem, prijevoz (u školu i iz škole), objed (doručak, ručak, desert). Ono što naš boravak zasigurno čini posebnim je odgoj u katoličkom duhu gdje svi koji borave u Zavodu Svete Obitelji imaju i osjećaj pripadnosti istoj.

Naša usluga prijevoza djece u školu i povratak natrag u boravak je nešto što svakom roditelju olakšava tempo života i poslovne obaveze. Objedi koje naš Zavod nudi su redovni, zdravi i u skladu sa dječjim potrebama. Ne treba ni naglašavati važnost izvršavanja školskih obaveza, naglasak je na školskoj zadaći koju djeca odrade tokom boravka u Zavodu.

U skladu sa odgojno-obrazovnim potrebama djece angažirali smo i stručno osoblje koje s djecom uz molitvu, učenje i druženje kroz igru i kreativne radionice boravi u jednoj obiteljskoj atmosferi.

Za sve detalje o upisu obratite nam se na kontakt tel: 039/700-491 ili na 063/820-944. Broj slobodnih mjesta je ograničen.

Radi naše evidencije molimo Vas da popunite Upisni list

Uplate za usluge produženog boravka možete uplatiti kod dežurne učiteljice ili uplatnicom na slijedeći br.žiro računa:

DUHOVNA MISAO DOO,
FRA BLAGE KARAČIĆA 3,
TR: 3382202257183754
88220 ŠIROKI BRIJEG

(www.jabuka.tv)


10 komentara

 • Sve preporuke dnevnog boravka! Moj sin je išao i odlično je bilo. Učiteljice su super, prostor je velik i ugodan, a sadržaja ne nedostaje.

 • Produženi u Zavodu je super. Moj sin je išao 4 godine i jedva se rastao od tamo. To mu je postao drugi dom i Bogu hvala da ovakve stvari postoje jer ja ne znam kako bih ni na posao ni stigla sve što trebam. Sve pohvale i učiteljicama!

 • Imate li i nocenje?
  Mislim kad je djeci tako dobro u produzenom boravku ,ne vidim svrhu da idu kuci samo prespavati..
  Tu borave idu u skolu pisu zadacu jadu …
  i budu do kasno poslijepodne…
  Normalno da ce plakati kad odlaze od DRAGIH OSOBA KOJI SE BRINU O DJECI I ZNAJU VISE O DJETETU NEGO SAM RODITELJ
  KUD SVE OVO VODI.

 • Sigurno je bolje da je djete poslje şkole sat dva na sigurnom i da je već ručalo nego da sjedi samo kod kuce, jer ima nekih roditelja koji su zaposleni, a ne žive svi u zajednicama,
  Jer nastava počinje od 8-11 prva tri razreda,
  A sumnjam da netko u 11 završi sa poslom,

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.