Nude se za 20 KM: Sve više prostitutki na prometnicama u RS

Prostitutke u Republici Srpskoj sve više nude usluge po drumskim stajalištima na magistralnim i drugim prometnicama za 20 i više KM, otkad su brojni noćni klubovi prije nekoliko godina zatvoreni zbog nelegalnog bavljenja “najstarijim zanatom”.

Jedna od relacija na kojima se pojavljuju drumske prostitutke je i magistralna prometnica Prijedor – Banja Luka, gdje se od Prijedora do Mišinog Hana svakodnevno mogu zateći uglavnom sredovječne žene koje na autobuskim stajalištima nude “ljubav” za 20 i više maraka, u zavisnosti od toga kakvu uslugu želi mušterija, piše “Glas Srpske”.

Prostitutka iz Prijedora, koja se predstavila kao Vera, kaže da je potražnja danas veća nego ranije. Vera je obiteljska žena koja stanuje u jednom prigradskom naselju u blizini magistrale, a suprug joj, kako tvrdi, zna čime se ona bavi i prihvata to kao svaki drugi posao.

Ona tvrdi da zarađuje pristojno, zahvaljujući svojim redovnim mušterijama pred koje izlazi po pozivu ili onima koji naiđu slučajno, a znaju čime se bavi i dodaje da jedan broj Prijedorčanki i Banjalučanki “drži” ovu relaciju i da se slične usluge nude i na drugim područjima BiH.

Prema nekim informacijama, trenutno na ovoj relaciji “radi” desetak prostitutki koje slučajni prolaznik teško može da “prepozna”, jer djeluju kao sasvim obične žene koje čekaju autobus ili stopiraju.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.