NS BiH navijačima: Ne dopustimo da bilo što baci mrlju na reprezentaciju!

Nogometni savez Bosne i Hercegovine objavio je poruku navijačima bh. reprezentacije, koja 12. lipnja u Zenici protiv selekcije Izraela igra važnu utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Podsjetimo, reprezentaciji BiH samo pobjeda “igra” u toj utakmici, jer u protivnom momčad Mehmeda Baždarevića ostat će bez izgleda i da se plasira u dodatne kvalifikacije.

Ipak, budući da je gostovanje Izraela u Zenici ocijenjeno utakmicom “visokog rizika”, iz NS-a BiH uputili su apel navijačima, jer je Savezu već jednom zaprijećeno kaznom zbog ponašanja navijača BiH reprezentacije.

“Susret s reprezentacijom Izraela nije samo važan zbog tri boda koja nas mogu približiti Europskom prvenstvu. To je i test našeg domaćinstva, ispit na kojem trebamo dokazati kako smo sposobni pobjedu ostvariti u poštenom nadmetanju i isključivo na zelenom terenu. Pomognite nam da zajedno dođemo do tog cilja. Fer i sportskim ponašanjem budite još jednom dvanaesti igrač ‘Zmajeva’ Pokažimo sportskoj svjetskoj javnosti da BiH može biti svakome dobar domaćin i da su pobjede koje su do sada ostvarili naši reprezentativci prije svega rezultat njihovog znanja, motivacije i zajedništva.

Neka Bilino polje na utakmici s Izraelom bude uljepšano simbolima i bojama Bosne i Hercegovine. Neka se sa tribina čuje pjesma i slogani kojima ćemo pokazati da volimo našu domovinu i naše Zmajeve, ali i da poštujemo sportske protivnike. Pomognite nam da utakmica s Izraelom bude upamćena kao veličanstveni sportski događaj. Ne dozvolite da bilo kojim gestom bacimo mrlju na našu reprezentaciju i našu državu. Navijajmo za BiH grlom, dlanovima, srcem, ponosno i dostojanstveno”, navodi su u poruci NS BiH.

(www,jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj: