NOVO U HERCEGOVINI: Ljekovita jaja japanske prepelice

U našim krajevima još uvijek se nedovoljno zna o uzgoju i koristi japanskih prepelica. Kao što sam naziv govori japanska prepelica je podrijetlom iz Japana, gdje je prvobitno bila cijenjena kao ptica pjevačica. Međutim, novu vrijednost japanska prepelica dobila je nakon što je otkrivena ljekovitost njezinih jaja i mesa.

Jaja japanske prepelice koriste se za liječenje: arterioskleroze, posljedica srčanog infarkta, povišenog kolesterola, povišenog tlaka, čira na želucu i dvanaesniku, dijabetesa, tuberkuloze, bronhijalne astme, migrene, anemije, kancerogenih bolesti. Pri liječenju navedenih bolesti potrebno je popiti kuru od 240 jaja, koja se piju svježa, razmućena, natašte i pola sata prije doručka. Konzumiraju se sama ili s dodatkom šećera ili meda (ukoliko nije riječ o dijabetesu), limunovog ili kakvog drugog soka.

Preporučena terapija:

  • Djeca od 3-10 godina – 3 jaja dnevno – 80 dana
  • Ostali (preko 10 godina) – 4 jaja dnevno – 60 dana

Prve godine liječenja preporučuje se uzimanje jaja japanskih prepelica u dvije kure, s pauzom od 3 mjeseca. U svakom slučaju, prije početka liječenja jajima, potrebno je konzultirati liječnika.

Jaja japanskih prepelica nisu nikakav čudotvoran lijek koji će izliječiti sve bolesti, ali je sasvim sigurno da neće naštetiti organizmu, naprotiv može mu samo pomoći.

Vrste bolesti i preporučena količina jaja za liječenje:

120 komada = Visoki krvni tlak, Čir na želucu
240 komada = Arterioskleroza, Dijatebes, Bronhijalna astma, Tuberkuloza, Anemija (slabokrvnost), Migrena, Infarkt, Stres i uznemirenost, Visok kolesterol, Neredovita probava, Poboljšanje stanja kože, Regeneracija organizma, Poboljšanje memorije, Gastritis, Jačanje imuniteta
1080 komada = Ozbiljne faze astme (jaja + meso), Tumor na mozgu (jaja + meso)

Također, prodaju se i žive prepelice.

Sportaši kao zamjenu za proteine mogu konzumirati prepeličja jaja, broj komada – po želji.

Nek ti hrana bude lijek, a lijek tvoj nek bude hrana (Hipokrat)

******** NOVO U HERCEGOVINI ********

Prodaja ljekovitih jaja japanske prepelice

KNEŠPOLJE – ŠIROKI BRIJEG

Sve informacije na kontakt broj:

063/323-021

(www.jabuka.tv)

*Sponzorirani članak