Novo nasilje: Mladića pretukli, strpali u prtljažnik i gologa bacili u potok

Ognjen P. iz Banja Luke uhićen je jutros zbog sumnje da je sa još jednim muškarcem pretukao i oteo sugrađanina Davora M. (25), skinuo ga do gola i izbacio u potočić u naselju Starčevica, prenosi Avaz.ba

Kako je potvrđeno u Okružnom javnom tužiteljstvu u Banja Luci, brutalni napad dogodio se u petak oko 23.50 sati u naselju Obilićevo.

”Policiji je prijavljeno da su dva muškarca napala Davora M., kojega su pretukli, a potom su ga oteli i strpali u prtljažnik automobila. Nakon toga su sa njega skinuli odjeću i gologa ga bacili u jedan potočić u Tuzlanskoj ulici u naselju Starčevica”, kaže izvor blizak istrazi.

Pretučeni mladić pronađen je  na toj lokaciji i prevezen u Sveučilišni klinički centar na dalje liječenje. Policija je izvršila istragu i operativnim radom na terenu uspjela je identificirati oba napadača.

”Identificirane su dvije osobe koja se dovode u vezu s ovim napadom, a jedna od njih jutros je pronađena i uhićena. Radi se o Ognjenu P. iz Banja Luke, koji se trenutno nalazi na kriminalističkoj obradi”, navodi izvor iz policije.

(www.jabuka.tv)