Novinarstvo zamijenio internet trgovinom pivom

Mladi Ljubljančanin, koji je donedavno radio kao novinar, u potrazi za, kako kaže, pametnijim poslom, otvorio je prvu internet trgovinu pivom u Sloveniji u kojoj se mogu naručiti piva domaćih, ali i najuglednijih svjetskih marki.

Statistika kaže da prosječni Slovenac godišnje popije 26 litara piva, što je bio signal za Dejana Žerdina da se mane novinarskog posla.

“Kultura uživanja piva kod nas je u porastu. Uz velike pivovare posljednjih je godina otvoreno i šest mikropivovara, pa vjerujem u ovaj poslovni model, iako sam svjestan da će o uspjehu trgovine presuditi tržište”, rekao je za ljubljanski dnevni list “Dnevnik” Žerdin, osnivač i vlasnik internetske pivoteke “Birbox”.

Mladi Ljubljančanin, ekonomist po struci, donedavno je radio kao novinar, a kaže da se za otvaranje pivoteke odlučio tražeći neki “pametni” posao, u kome bi mogao da ostvari svoje poduzetničke ambicije.

Osim slovenačkih, nudi piva iz Belgije, Njemačke, Irske, SAD-a i drugih zemalja, uz direktnu dostavu na području Ljubljane i dostavu poštom za druge lokacije, pri čemu su moguće i stalne mjesečne narudžbe uz popust, prenio je Seebiz.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.