Novinarka iz Bijele kuće: Iznenadit će vas kakva je zaista Melania Trump

Melania Trump je zasigurno jedna od najslavnijih žena na svijetu. Otkako je postalo jasno da će Donald Trump postati američki predsjednik, njegova supruga postala je meta medija, javnosti, hejtera i predrasuda.

Iako su na početku njezinog mandata mnogi dizajneri odbijali suradnju s prvom damom, Melania se izborila i njezin stil sve češće hvale modni stručnjaci. Osim što se počela oblačiti kao prava prva dama, Melania je javnost nekoliko puta iznenadila i svojim javnim istupima.

Dokazala je da rastura francuski jezik, a nedavno je iznenadila porukom koju je uputila dječici u jednoj školi u Americi.

Kate Bennett, CNN-ova reporterka iz Bijele kuće otkrila je nepoznate detalje o Melaniji.

“Melania je doista tiha i ne pokazuje previše emocija. Iako mnogi misle da je to njezina uloga kao prve dame, ona je privatno doista takva.

Amerikanci vole uspoređivati Melaniju i Michele Obamu. U usporedbi s njenom prethodnicom, Bennett je Melaniju Trump opisala kao vrlo tihu i rezerviranu. Po njenom mišljenju, upravo je ta usporedba razlog zašto ljudi pogrešno doživljavaju Melaniju kao nesretnu i jadnu ženu.

Međutim, Bennett je otkrila Melania ne razlikuje puno od Michele po pitanju entuzijazma za posao, te da će mnogi ostati iznenađeni spoznajom da Melania nije toliko neodlučna i suzdržana, kako se nagađalo, kad su u pitanju javne dužnosti prve dame.

“Primjetila sam da vrlo lako stupa u kontakt, a posebnu radost joj čini kad je okružena djecom. To smo imali smo prilike vidjeti na njenom putovanju u Europu ovog proljeća, kada je u bolnicama obilazila bolesnu djecu i posjećivala djecu u školama”, rekla je Bennett i dodala da je to bio njen najupečatljiviji javni nastup, prenosi Index.hr.

“Primjetila sam i da je jako fokusirana na majčinstvo, pa mislim da joj je najveća briga njen sin i kako da mu bude dobra majka”, zaključila je Bennett.

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

  • A kako ce pokazati emocije kad je sva zategnuta koza! Ako se bude smijala ili cudila, plakala, pipucace sve! Sta vam je!!! Nije ona Batmen! ( da ima ugradjen osmjeh). A jos jedno : koliko je bolnica obasla dok nije postala presjednikova zena?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.