Novinar N1 televizije Nikola Vučić, koji je ŽZH prozvao fašističkom, izbrisao Twitter profil

Novinar N1 televizije Nikola Vučić (24), inače rođeni Mostarac, podigao je buru u javnosti u srijedu prozvavši Županiju Zapadnohercegovačku fašističkom zonom.

Naime, dotični je na Twitteru napisao: Čestitke žiteljima. Hoće l’ uskoro proglašenje “fascism-free” zone? komentiravši tako vijest da je ŽZH postala ”korona-free” zona odnosno da na području te županije više nema osoba pozitivnih na koronavirus.

Zanimljivo, na objavljenoj fotografiji nalazi se Čitluk – općina koja se ne nalazi u Županiji Zapadnohercegovačkoj već u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Naknadno je u komentarima spomenutom tweeta napisao: Da mi je zagaziti na širokobriješku fascism free stinu.

Takve objave oštro smo osudili u srijedu, a ovaj skandalozan istup koji ne priliči jednom novinaru, od kojega se prije svega očekuje objektivnost, za sada nitko od institucija pa ni same televizije N1 nije osudio.

Vučić je izbrisao svoj Twitter profil, no zahvaljujući snimkama zaslona njegov istup je ostao zabilježen.

Novinar N1 zaželio da ŽZH umjesto “korona-free” bude “fascism-free” zona

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Ovo je izraz njegove nepismenosti.Misli Nikola svojom glavom,a ne povijesnim neistinama,valjda bi trebao znati da povijest pišu pobjednici.Da nije bilo Širokobrježana,ko bi Mostar obranio,valjda ti i takvi.Jadan je čovjek koji brzo zaboravlja.Živi istinu i pravdu,bit ćeš sretniji i normalniji,ne pljuju jer ćeš biti popljuvan…..