Novinar koji je izmislio aferu Brozovića i Wande prišao Hrvatu na sudu

Marcelo Brozović se 2019. godine našao u velikim problemima kada su mediji u Italiji objavili da ima ljubavnu aferu sa suprugom svog suigrača Maura Icardija.

Novinar Fabrizio Corona prvi je objavio vijest da Brozović i Wanda Nara imaju ljubavnu aferu i da se navodno o tome već duže vremena pričalo u nogometnim krugovima.

Međutim, na kraju su oboje odlučili tužiti ovog novinara zbog toga što je objavio lažne informacije, a suđenje je počelo prije mjesec dana kada je svjedočila Wanda koja je sve to negirala.

Nakon tog članka u kojem su izrečene brojne neistine, Mauro je primoran promijeniti momčad. U Interu su mu rekli da bi trebao promijeniti agenta. Nikome nije jasno odakle im ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopće nismo ni družili, rekla je tada Wanda na sudu.

U srijedu se na suđenju pojavio i veznjak Intera koji je također demantirao da je imao bilo kakve veze s Wandom.

Sve to je laž. Nikada nisam bio u vezi s gospođom Wandom. Nisam imao čak ni njen broj. Cijeli svijet je čuo tu vijest i imao sam dosta problema sa suprugom i obitelji zbog toga, izjavio je Brozović.

Na optuženičkoj klupi bio je novinar Corona koji je nakon Brozovićevog svjedočenja prišao igraču Intera i ispričao mu se riječima: Žao mi je.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.