Novi spot grupe Zoster vodi gledatelje čak u daleku Ruandu

Renomirani indie rock bend, Zoster,  predstavlja singl i spot pod nazivom ‘Osjećam se’.  Pjesma govori o nedostatku originalnosti u suvremenom društvu i krizi identiteta.

Renomirani indie rock bend, Zoster,  predstavlja singl i spot pod nazivom ‘Osjećam se’, zadnji singl s njihova albuma, ‘Srce uzavrelo’.  Pjesma govori o nedostatku originalnosti u suvremenom društvu i krizi identiteta koju ljudi danas često osjećaju.

Video za pjesmu ‘Osjećam se’ snimio je i montirao Miki Olabarri Powell, fotograf i redatelj te ujedno prijatelj i vanjski suradnik grupe Zoster. Spot je snimljen za vrijeme njegova boravka u Ruandi, a glavni protagonist je plesač Eric iz grada Kigala. Eric je, kako kaže Miki, bio ‘streetboy’, ali sad je učenik u centru MINDLEAPS.ORG, gdje uči ples, engleski jezik i informatiku.

-Ideja je da Eric, iako ne poznaje naš jezikispriča svoju priču kroz ples i svakodnevicu Kigale, slušajući glazbu s balkanskog poluotoka i uspostavi univerzalnu komunikaciju, prvenstveno plesom’, rekao je autor spota Miki Olabarri Powell.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.