Novi slučaj trovanja pićem, ovaj put u Splitu

Muškarac srednjih godina završio je u splitskom KBC-u zbog tegoba koje je osjetio nakon što je u srijedu u jednom ugostiteljskom objektu popio bezalkoholno piće, doznaje se u splitskoj policiji.

Policija je o događaju izviještena oko 13:15 sati, nakon što je u ugostiteljskom objektu u Splitu muškarac osjetio tegobe u grlu nakon što je popio bezalkoholno piće.

Muškarac je prevezen na pružanje liječničke pomoći i u tijeku je poduzimanje mjera kako bi se utvrdilo činjenično stanje, navode u KBC-u, javlja Hina.

U policiji napominju da su još jedan sličan slučaj evidentirali 20. listopada, zbog čega su poduzeli potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja činjenica te Državnom inspektoratu uputili izviješće.

O događaju će obavijestiti i nadležno općinsko državno odvjetništvo, poručili su iz policije.

Coca-Cola potvrdila da povlači dio svojih proizvoda

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Sad će ih pola gucnut malo kiseline kući, naručit colu, uvatit se za grlo .. malo odležat i tražit odštetu 😀 isplati se

    • Može nam biti,obrazovane smo i imamo svoje plaće!Prošla su vremena kad je žensko bilo sluškinja cijeloj obitelji.Danas šetamo i uređujemo se,a ti pati za prošlim vremenima 😉

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.