Novi presretač vreba nepažljive vozače u Hercegovini, može snimiti 32 vozila istovremeno – Jabuka.tv

Novi presretač vreba nepažljive vozače u Hercegovini, može snimiti 32 vozila istovremeno

Nemojte se iznenaditi ako vam idućih dana dođu kazne zbog prekomjerne brzine ili što niste vezali pojas.

Novi sustav kojeg koristi policija u HNŽ-u može snimiti 32 vozila u isto vrijeme i ništa mu ne može promaknuti, javlja RTV Herceg-Bosne.

Dobit ćete kaznu i ako vas snimi da pričate na mobitel tijekom vožnje.

S njim se ne možete nagoditi, nemoguće mu je pobjeći i svaki dan ga policajci u HNŽ-u koriste prilikom kontrole prometa.

(www.jabuka.tv)


28 komentara

 • Kazne za prometne preksraje podigli ali ajde bar nam place nisu narasle i registracija je poskupila hvala Bogu. Nek drzavi ne fali, lako za nas, bit ce posla u Minhenu

 • ma treba se žalit i na sud ići…štiti nas zakon o zaštiti privatnih podataka, nemaju pravo priložiti sliku kao dokaz na sudu (provjereno)

 • Ovakvi radari otvaraju radna mjesta. Jednu jebenu krađu nisu u stanju riješiti ali hvataju grupu vozila u prometnom prekršaju. Svaka čast!

 • Tako i treba svaka cast. Treba neke glupane nauciti kulturi,a ne sto oni kazu stacu se vezat,a malo popit nije nista mogu ja to.Cisti PRIMITIVLUK,a kad idu za HR. brzo se vezu,jer znaju sta ih ceka. Kazne—jos jednom kazne dok se pameti ne dozovu. Koliko jos ljudi treba da pogine zbog pojedinih primitivaca KOLIKO?

 • Nije problem u radaru, treba radar ali staviti radar pokraj ceste i bilježit brzinu, a ne zaustavljat je radnja koja je namjenjena isključivo punjenju proračuna jer ti nastavljaš da voziš istom brzinom i dalje ugrožavaš promet. Policija tu treba biti preventivno i zaustavljati vozila, a ne se baviti fotografiranjem i punjenjem proračuna. Druga stvar je što su ograničenja na cestama ostala iz 80ih godina, pa ima od Širokog do Mostara 10 lokacija gdje mogu svakome autu napisati prekoračenje jer stoji ograničenje iz 1985 godine.

 • kazne su enormno previsoke kao da imamo plaću kao Norvežani ili Švicarci.Zamislite neki dan mom prijatelju stigla kazna .Ograničenje 40 km a n on vozio 62 km.Hajde nije problem u kazni i ako je visoka ali MJESEC DANA oduzeti vozačku jer je kroz OSTROŽAC PROŠAO 62 km na sat ZAMISLITE ZA BRZINU 62 KM MJESEC DANA ZABRANE KAO DA JE IŠAO 160 KM NA SAT.

 • Vozi normalno i vezi se i ne boj se. Ja sam ga sreo neki dan na magistrali u zaliku. Vozio 60 na sat, vezan, svetla upaljena. Ne sekiram se…

  Nek oni snimaju i slikaju, treba to. Ionako se gine previše.

 • Da, koriste ga u Žovnici (tri prometne trake) ograničenje brzine 60 km/h, kao i u Međinama gdje je ograničenje brzine 40 km/h. Članak 44. Zakona o sigurnosti prometa u BiH, kaže da je minimalno ograničenje brzine 50 km/h na magistralnim cestama u normalnim uvjetima odvijanja prometa.

 • Oni upozoravaju da svima bude bolje i da ne bude prometni nezgoda.Tko vozi brzo i treba platiti kaznu.Jos bi ja poduplao visine kazni.Tako treba

 • BiH je u Europskom vrhu stradalih u prometu, dosta EU država neće da nam prizna vozačku isključivo iz tog razloga jer nas ne žele na njihovim cestama. Dok god mi mislimo da je ok voziti pijan iz Posušja kući, vozit 100 i više kroz naselja s neznam ni ja kakvim sve autima i na ćelavim gumama tako nam i treba. Svi koji voze trijezni i u priliku normalno nemaju problema s policijo6.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.