Novi park na ulazu u Ljubuški poprima obrise

U tijeku su radovi uređenja novog parka koji se nalazi u neposrednoj blizini stadiona Babovac, kod kružnog toka na istočnom ulazu u Ljubuški.

Predviđene forme polako dobivaju svoj oblik, a projektom je između ostalog predviđena zelena površina s fontanom, dječjim igralištem, klupama.

Ukupna površina parka prostire se na 3.800 četvornih metara, javlja Radio Ljubuški.

Najbolji ponuditelj za radove bilo je građevinsko poduzeće Putovi d. o. o. Grude, s cijenom u iznosu od 244.980,70 KM bez PDV-a.

Foto: Radio Ljubuški

Foto: Radio Ljubuški

Foto: Radio Ljubuški

Foto: Radio Ljubuški

Uskoro kreće izgradnja novog parka u Ljubuškom

(www.jabuka.tv)

8 komentara

    • Pa daj Kraljevicu makni se sa mrtve tocke vidis da nas Ljubuski šiša i to dobro po infrastruktrui pa i Posusje je bolje infrastrukturno uredjeno pet puta,nosi se sa pozicije ti si kriv sto si davo idiotima gradjevinske dozovole da prave neelegalne kuce i sta si dobio da nam dom zdravlja nema parking da su neke ulice smijurija i da vode doslovno u provaliju,daa nemamo pariknga za stadion i za dvoranu,i za sve ostalo.Al prvo ako je moguce dovrsi kanalizaciju i vodu,i mogo si malo šahtove pomjerit,moram li bS svaki osjetit kad vozim

    • Da ostina SIROKI je mislim do sada u boljoj.poziciji ali svejedno di bilo POSUSJE LJUBUSKI NEUM VITEZ bitno je da se radi sve je.to nase

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.