Novi Golf dolazi: Više stila i novi motori

Nova generacija najpopularnijeg kompakta na ceste dolazi 2019. godine, a sada su počele u javnost stizati i prve informacije vezane uz novitet iz Wolfsburga.

Tako će novi Golf za razliku od prethodnika ponuditi osjetno atraktivniji dizajn.

Pritom više stila i estetski odmak od prethodnika zasigurno ne donose ništa ekstremno.

Stoga možemo očekivati bolju aerodinamiku i blage promjene u odnosu glavnih dimenzija, kao i potpuno nove detalje poput grafike svjetala.

Novi Golf koristit će unaprijeđenu MQB platformu, a posljedica čega će biti i do 50 kg manja masa.

Manje kila odlično će odgovarati novoj EA 211 evo liniji motora koja koristi turbinsku tehnologiju i temelji se na Millerovom kružnom procesu,renosi Index.hr.

Nema sumnje, novi Golf igrat će na dva jaka aduta, a to su ekološki predznak u vidu minimalne potrošnje te moćna logistika u vidu brojnih sustava asistencije i infotainmenta.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Tako je to, dok se kod nas još dobrim autom smatraju golf četvorka i petica ,stari otprilike 10-20 godina u toj EUROPI KOJA IMA PRILIČNO DOBAR I VISOK ŽIVOTNI STANDARD,VOZIT ĆE SE GOLF DESETKA.
    DOK MI DOĐEMO DO GOLFA SEDMICE KAO POŽELJNOG POLOVNOG AUTA I IMADNEMO NOVCA DOSTA ZA POLOVNU 7-cu,proći će otprilike desetak ili više godina i tada će vjerojatno biti izbačen već golf 10-a….nazdravlje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.