Novi Covid protokol za premijerligaše

Odbor za hitnost NS BiH je donio odluku o pomoći klubovima Premijer lige Bosne i Hercegovine kroz financiranje troškova za PCR testiranje u natjecateljskoj sezoni 2021/22, odnosno dok bude potrebe za provođenjem istih.

U skladu s odlukom premijerligaši će u cilju provođenja mjera higijensko-epidemiološke zaštite prije svake utakmice imati testiranje za sve osobe koje sudjeluju u organizaciji i odigravanju utakmica (igrači, stručni stožer i službena lica kluba).

Klubovi će testiranja vršiti u suradnji s zdravstvenim ustanovama koje dostavi NS BiH, a test ne smije biti stariji od 72 sata.

Za klubove sudionike PCR testiranje za maksimalno 50 osoba po klubu bit će potpuno besplatno, a sve troškove snosit će NS BiH, priopćeno je iz NS BiH.

Za sada nema nikakvih naznaka da bi moglo doći do promjena kad je riječ o nazočnosti publike na tribinama. Tu će ključnu riječ dati entitetske, odnosno županijske institucije koje prate epidemiološku situaciju.

(www.jabuka.tv)2 komentara

  • Znači i vi imate pinku od tih testova,e moj na pola zaglupljeni narode. Ako ima temperaturu ili slično nije ni začega kamoli za utakmice,što znači ostaje kući. Okanite se omladine i zabijanja lažni testova u nos. Stop Testiranju.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.