Novalić u novogodišnjoj čestitci: Iza nas su reforme čiji su rezultati vidljivi

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić je, u ime Vlade FBiH i svoje osobno, građanima Bosne i Hercegovine uputio novogodišnju čestitku.

Iza nas su reforme čiji rezultati su već vidljivi, ali će svakim danom njihovi efekti biti sve veći i značajniji za život građana. Provedene su reforme radnog i mirovinsko-invalidskog zakonodavstva, financijskog sektora i otvorena nova radna mjesta, navodi Novalić.

Novalić je najavio kako slijede značajni koraci na reformi i poboljšanju poslovnog okruženja, konkurentnosti bh. gospodarstva, a time i poboljšanja ekonomskog položaja zaposlenih i članova njihovih obitelji.

To je smjer kojim ćemo morati ići i u sljedećem razdoblju, jer je to nužno na putu BiH prema EU integracijama i poboljšanju ukupnog ekonomsko-socijalnog statusa u zemlji. Riječ je o izazovu koji sve nas, a naročito predstavnike vlasti, treba obvezati i motivirati da dodatno radimo na tome, napisao je Novalić.

Želim da vam iduća godina donese puno zdravlja, sreće, radosti, napretka i boljeg života, stoji na kraju čestitke premijera FBiH Fadila Novalića, koju prenosi Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.