Novalić tvrdi da su mu smjestili Amerikanci

Fadil Novalić na svom Facebook profilu objavio je snimku govora u kojem navodi da je “projekt protiv njega detaljno isplaniran, obilato financiran i kirurški precizno izvršen”.

Izravno je prozvao Amerikance da stoje iza njegovog procesa.

Novalić je istaknuo da je smijenjen po direktivi SAD, te naglašava da “prije tri-četiri godine tamo u Americi je donesena odluka da se ide protiv SDA”.

Na samom kraju videoobraćanja, Novalić iznosi teške optužbe na račun državnih tužitelja.

Isti ovi tužitelji, ima ih četiri, to je dio kriminalne mafije u pravosuđu. Oni su vidjeli priliku u respiratorima da naprave skandal. Ja sam također mogao, emotivno to, mnogo teže doživjeti.

Međutim, ja sam to ovako sabrao: Ako oni mene emotivno oštete, ja neću moći ništa učiniti da se ti ljudi kazne ili udalje. Također, jedan ajet kaže da je dobro oprostiti, ali možete i vratiti. Ja sam se odlučio da vratim, rekao je Novalić.

Odbijena žalba: Fadil Novalić ide na odsluženje kazne zatvora

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Ajde svi stanovnici FBiH na noge junačke..idemo napasti te Amerikenjce..braniko jetima Fadilja🙈🙈🤷‍♀️🤷‍♀️A idi nosite šejtan..kako te nije sram

  • Smjestio ti je Bakir i Sebija koju si slusao a niste je smjeli podmenuto u procesu. Na leševima BiH naroda uzimati milijune i gušiti ljude neispravnim Ventilatorima je zlocin protiv čovječnosti. Ovaj sud je bio blag prema vama ali onaj drugi Sud pred kojeg cemo svi tesko Novalicu. Puno je naroda ugušeno na tim laznim respiratorima. Ali vama su milijuni bitni.!

  • Koliko god je klepio od respiratora opet govori istinu koliko ovi drugi klepaju pa im nitko ništa, država se u njegovom mandatu nije dovoljno zaduživanja zato je i fasovao treba mmf koristit tako oni i prisvajaju sce za sebe što vrijedi u državi,tek će se vidjet kroz par godina kad ovi sve daju u rukama bankarima

  • Sam si sebi smjstio. Kupio si krljupine, a oni koji su na njih prključeni, odavno su pod ledinom. 100 godina t trba kazniti, džukelo pokvarena.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.