Novalić čestitao Lani Pudar i obećao: Naša reakcija neće izostati

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić uputio je, uime Vlade FBiH i svoje osobno, čestitku Lani Pudar za velike uspjehe koje je ostvarila na Europskom plivačkom prvenstvu u Rimu.

Bravo, Lana! Nakon što si nas prije nekoliko dana obradovala brončanom medaljom u trci na 100 metara delfin, jučer si nas više nego oduševila postavši prvakinja Starog kontinenta u disciplini 200 metara delfin. Sa samo 16 godina postati najboljom u seniorskoj konkurenciji je ogroman i divljenja dostojan uspjeh, rekao je Novalić.

Poručio je kako je Vlada FBiH i do sada prepoznavala njen trud i talent.

Svoje ime upisala si u povijest bh. sporta, a nas i našu Bosnu i Hercegovinu na najsjajniji mogući način predstavila u svijetu. Vlada Federacije BiH i do sada je prepoznavala talent i veliki trud koje ulažeš u sport kojem si se posvetila i znala je to izuzetno cijeniti te, u granicama svojih mogućnosti, i vrednovati, ističe Novalić.

Zlato oko vrata, himna BiH u Rimu i suze u očima Lane Pudar

Na kraju, naglasio je kako će Vlada FBiH adekvatno nagraditi i uspjeh koji je Pudar ostvarila u Rimu.

Obećavam da ni za tvoj veliki europski uspjeh adekvatna reakcija Vlade FBiH neće izostati. U Mostaru ti tvoji sugrađani spremaju veliki i svečani doček. No, svečano će biti i diljem Bosne i Hercegovine koju tako dostojanstveno predstavljaš. Na tome ti iskreno čestitam i zahvaljujem, uvjeren da je ovo tek početak tvoje duge i uspješne karijere, kaže se u čestitki premijera Novalića upućenoj europskoj prvakinji Lani Pudar.

Nevjerojatna Lana Pudar postala europska prvakinja

(www.jabuka.tv | Foto: Vlada FBiH)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.