Nova uprava Elektroprivrede kratko zasjela: Odabrani direktori – Jabuka.tv

Nova uprava Elektroprivrede kratko zasjela: Odabrani direktori

Nakon što su ih jučer pripadnici privatne zaštitarske tvrtke spriječili, nova Uprava Elektroprivrede HZ HB na čelu s vršiteljem dužnosti direktora Marinkom Giljom ušla je u Upravnu zgradu toga poduzeća i održala kratki sastanak, javlja Federalna televzija.

FTV podsjeća da je na jučerašnjoj Skupštini imenovan novi Nadzorni odbor, te smijenjen direktor Nikola Krešić sa suradnicima.

I dok jedni smatraju da se ne poštuju sudske mjere i djeluje suprotno zakonu, drugi očekuju mirnu primopredaju dužnosti i prave planove revitalizacije društva.

Kako sada stvari stoje, Hercegovina nema više samo dvije škole pod jednim krovom, nego i dvije uprave jednog poduzeća.

Vršitelj dužnosti direktora Marinko Gilja oko 14 sati je došao u Upravnu zgradu Elektroprivrede HZ HB. Zaštitarima koje je unajmila stara uprava otkazana je suradnja, a policija je osiguravala nesmetan ulazak. Ured Nikole Krešića, rekao je Gilja, bio je zaključan, pa su za sastanak poslužile druge prostorije.

No, stara uprava se, najavljuju, neće predati bez borbe. Nikola Krešić nije želio pred kamere. Sutra će, najavio je doći na posao, ali je poručio kako se nad njim i suradnicima vrši pravno nasilje i da će konačnu riječ dati sud. Novu upravu to ne brine.

Gilja već ima i suradnički tim. Gojko Anić je izvršni direktor za pravne poslove, Anto Tutiš za ekonomske, dok je na čelu proizvodnje Ivica Čule. Za distribuciju je zadužen Ilija Bakalar,opskrbu Ivica Pavković,a izvršni direktor za razvoj je Drago Bago.


26 komentara

 • ne žele se iz fotlja izgurat.. a i kad se istjeraju iz fotelja i dalje će ostati svi na okupu, ti stari uhljebi i njihovi guzolisci i sad će nove guzonje doć s svojim osobnim guzoliscima i tako se tamo gamad iz godine u godinu koti, nekontrolirano. štakori obični prema kojima se treba ponašat kao prema štakorima

 • Dobro riješili smo HT-Eronet,Elektroprivredu HZ-HB,Aluminij je na redu a što će mo sa Sokolom koga tu postaviti da i to posluje. Sada nastupa dovođenje novi podobni uhlljeba,stari ostaju jer su zaštićeni ugovorom o radu. Prati te gospodo HDZ-e i Branitelji ko će se uposliti u ovu firmu,nitko ni od jedni ni od drugi nego tatini sinovi,dobro birani.Struja neće pojeftiniti za nas obične građane nego samo može poskupjeti,bio tu Gilja ili Krešić.Gdje ide ta tolika dobit Bog pitaj,odnosno zna se,zato i jest borba ovakva,da reaguje i policija,zaštitari a i Sud će imati posla.Ali ko hrvatu draže mi je da taj novac uzima HDZ-a i njeni lopovi nego SDP-a ili DF-a i njeni lopovi.

  • Slažem se u potpunosti,,svi se bore protiv “neprijatelja”dok ne sjednu u fotelju,,kad se dočepaju fotelje,laganini,zašto se zamjerati nekome,bolit će me glava,imam dobru plaću,a ove tetice .komunjare,i ostale neću dirat,daćemo im dobro mjesto,da ne kažem nagraditi ,samo da šute.,a para će bit…i tako do ponovnih izbora ili piripetija.Bumo videli da će tak to biti.

 • prcim ja svima njima mater..uhljebe.
  sto mene ne postave za vc direktora.. na sto stolica svi sjede i malo im….

 • sta ste ljubomorni sto vi niste u toj firmi i sta vam smeta hdz ako vamn ne odgovara idite u sarajevo komsicu pa nek vam on rjesava probleme

  • Skaču Fofic Glasnogovornik i Pavković izvrsni direktor kad su bili u Spanjoloskoj o trošku firme,jer Cickava je za pojam Rame i Rakitna miss Balkana a osim toga drogo je ga njoj porucati jer i muž vazda po terenu i nije doma a svekrva daleko ….Jurisicu je bunoza bila draga dok su se viđali po Zagrebu…

 • Dobit Elektroprivrede HZ-HB-ne prelazi 50 milijuna svake godine,a nama struja poskupljuje. Struju isključivo koriste hrvati HZ-HB-ne koju su ovi isti prodali i reducirali na teritoriji Zapadne Hercegovine. Toliko o hrvatstvu i hrv.političarima. Što mi branitelji krvlju obranišmo ovi sa kurvama i Sarajevskim agama raskupusaše za svoje osobne interese.Svi do jednoga hrvatski političari ista govna samo ovisno kojeg mi na pojedinačan način simpatišemo ili ne. Karakter,domoljublje,poštenje,hrvatstvo u svih isto,NEMAJU GA NITI JEDAN…

  • Anonimno!!! Pas ti onu koja te okotila, odmičeš li se ikada od tipkovnice? Da si barem nešto napisao pametno, ali nisi. Sve sami idiotizmi. Koja si ti sorta da mi je znati.

 • Šta uradiše lijanovići čovječe,,neće biti zgodno novoj upravi,,s takvim kadrom radit,.Čujem da je jadnom Krešiću pozlilo,,ne nasladjum se bolešću..nego me zanima kako će sad neke ulizice rješit dilemu:da li da obiđu Krešića u bolnicu ili da odu Gilji na predstavljane svojih sposobnosti?

  • Anonimno!!! Pas ti onu koja te okotila, odmičeš li se ikada od tipkovnice? Da si barem nešto napisao pametno, ali nisi. Sve sami idiotizmi. Koja si ti sorta da mi je znati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.