Nova tehnika farbanja kose koja savršeno kombinira smeđe i plave tonove

Sve ljubiteljice smeđih tonova u kosi često upravo njih biraju zbog prirodnog, pomalo osunčanog efekta kojeg ova nijansa daje našoj kosi, dok plavi tonovi obično unesu malo živosti i svjetline u naša beauty izdanja. No, uz bronde više ne morate birati između ove dvije nijanse.

Bronde je idealna tehnika za sve dame koje su neodlučne oko boje kose i ne žele raditi drastične promjene, budući da će ona dati suptilan, svijetao i jako prirodan rezultat koji će u potpunosti promijeniti izgled kose. Osim toga, ne zahtjeva od vas mjesečne posjete frizure – vi ste ti koji će birati koliko često želite osvježiti boju kose, prenosi Modamo.info.

Sjajno će pristajati damama koje imaju topao ton kože, ali i svim ženama koje žele biti plavuše, bez da se farbaju u platinum bijelu! Također, ovu tehniku možete koristiti samo na dijelovima kose, kako biste dodatno zaokružili crte lice npr. kako biste naglasili jagodične kosti, kosu bojite u svjetlije nijanse na tom području. Zapravo, ova tehnika je poput bronzera i highligtera za vašu kosu. Igrate se s tonovima na osnovu boje vaše puti i crta lica i uživate u savršenom mixu smeđih i plavih tonova.

Kako celebrity dame nose ovaj trend u kosi, pogledajte u nastavku.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.