Nova sezona Premijer lige BiH od 27. srpnja: U jesenjem dijelu 19 kola

U Sarajevu je jučer održana 7. sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, na kojoj je jednoglasno usvojeno Informacija o postupku licenciranja klubova, kao i Prijedlog Odluke o kalendaru natjecanja NSBiH u sezoni 2013./2014.

Prvenstvo u Premier ligi počet će 27. srpnja 2013., a završiti 10. svibnja 2014., s tim što će u jesenjem dijelu biti odigrano 19 kola, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Usvojen je i Prijedlog odluke o ljetnom prijelaznom roku u sezoni 2013./2014., koji će trajati od 10. lipnja do 2. kolovoza 2013. godine.

Također su usvojene i informacije o trenutnoj financijskoj situaciji u NSBiH, implementaciji sponzorskog ugovora BH Telecom Premier lige, te projektu unapređenja infrastrukturnih uvjeta na stadionima klubova Premijer lige BiH, pod uvjetom ispunjenja drugih kriterija i podrške lokalne zajednice, a koji će biti financiran iz sredstava UEFA-e i bit će implementiran tijekom 2014. godine.

Na sjednici je usvojen i Prijedlog za novu strukturu komiteta Izvršnog odbora, koje trebaju predložiti entitetski savezi, a čije formiranje će biti izvršeno do početka Premier lige BiH u sezoni 2013./2014., navedeno je u priopćenju.

Izvršni odbor je upoznat i sa pripremama ‘A’ reprezentacije za kvalifikacijsku utakmicu Latvija – BiH (Riga, 7.6.2013.) i za prijateljsku utakmicu Oman – BiH (Muskat, 10.6.2013.), kao i o aktivnostima ostalih timova, stoji na službenoj stranici NS BiH. (Bljesak.info)

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • Koga to još zanima izuzev onih NERADNOKA u klubovima SUDACA i DELEGATA ta vidite da vas neće nitko ni da komentira Koga je red ove godine biti PRVAK ŠIROKI ili SARAJEVO Kad se sve zna zašto treba igrat Te NOVCE DONIRAJTE naprimjer BOLNICI u MOSTARU JER U NJOJ NEMAJU NIKAKAV LIJEK a priznajte da im ŠEFOVI dobro stoje

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.