Nova Miss Hrvatske, prelijepa Katarina: “Veliko hvala mojoj Hercegovini!”

Nova Miss Hrvatske Katarina Mamić još je pod dojmom izbora.

Na Instagramu se obratila javnosti te zahvalila svima na, kako kaže, ogromnoj potpori koju je dobila proteklih dana, piše Index.hr.

Naravno, s više strana su mi javili da postoji i ‘ona strana komentara, kojima iskreno zaista ne pridajem značaja, a najiskrenije niti ih čitam.  Ovoliku podršku nisam mogla niti zamisliti, hvala svima na podršci kojima nisam mogla odgovoriti jer zaista ne stignem! Obveza Missice je više nego što sam čak i mislila, kaže lijepa Miss.

Posebnu zahvalu uputila je Hercegovini i Liki jer je njezin otac rođen u Tomislavgradu, a majka u Smiljanu.

Ovim putem pozdravljam i zahvalna sam za svu potporu, a posebice u mojoj Hercegovini odakle mi dolazi otac!

Tu je i moja Lika te Ličko-senjska županija čija sam predstavnica, koju radosno pozdravljam i zahvaljujem na svemu, veliki pozdravi mom Didu i svima iz Smiljana, napisala je Katarina.

 

View this post on Instagram

 

Niti 48 sati nakon izbora, neopisiv osjećaj ne jenjava. Nakon više od skoro 100 članaka, predivnog dočeka, stotina poruka podrške i mnogih komentara imam potrebu još jednom izraziti najveću zahvalu na podršci ikad! Moram priznati kako sam ponosna zbog učinka koji ovaj izbor ima u našem društvu, iz svega toga izvire jedna velika pozitivna energija, stvara se zaista predivno ozračje. ☺ Naravno, s više strana su mi javili da postoji i “ona strana komentara”, kojima iskreno zaista ne pridajem značaja, a najiskrenije niti ih čitam. 😉 Ovoliku podršku nisam mogla niti zamisliti, hvala svima na podršci kojima nisam mogla odgovoriti jer zaista ne stignem! Obveza Missice je više nego što sam čak i mislila. 😅 No, isto tako, mogu reći da uživam u svakoj od njih! U srijedu se družim čak i s @zoransprajc na @rtldirekt 😁 Ovim putem pozdravljam i zahvalna sam za svu potporu, a posebice u mojoj Hercegovini odakle mi dolazi otac! Tu je i moja Lika te Ličko-senjska županija čija sam predstavnica, koju radosno pozdravljam i zahvaljujem na svemu, veliki pozdravi mom Didu i svima iz Smiljana! ❤️ Hvala vam na svim riječima, podršci, ljubavi i pozitivnoj energiji. Vaša Miss. ❤

A post shared by Katarina Mamić (@mamic.katarina) on

(www.jabuka.tv)


26 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.