Nova Miss Hrvatske Hercegovka Katarina Mamić vraća se u školske klupe

Katarina Mamić punom parom radi na pripremama za izbor za Miss Svijeta.

Osim upoznavanja sa svime što je čeka u Londonu, Katarina kreće i na ubrzane pripreme savladavanja engleskog jezika koje će dobivati u Smart školi, jednoj od najboljih škola stranih jezika u Hrvatskoj.

Ja govorim engleski, ali želim biti još bolja, imati još bolji izgovor. Postoji mogućnost davanja intervjua i ne želim da to odradim loše. U Smartu ću imati najbolji mogući trening i sigurna sam da u London putujem kao prava Engleskinja, kroz šalu je kazala Katarina Mamić, nova Miss Hrvatske.

Najljepša Hrvatica preko noći je postala prava zvijezda, a pred njoj su uzbudljivi dani koje će zasigurno pamtiti kroz cijeli život.

S Katarinom ćemo raditi najboljim metodama kako bi svoj izgovor dovela na višu razinu. S njom će raditi izvorni govornici i sigurni smo kako najljepša Hrvatica u svijet odlazi kao dobar govornik engleskog jezika, kazala je Daniela Dapas, vlasnica Smart škole za strane jezike.

Najljepša Hrvatica preko noći je postala prava zvijezda

Katarina je žiri na Izboru za Miss Hrvatske osvojila svojom ljepotom, ali i komunikacijskim vještinama, pa se svi nadaju kako će jednako osvojiti i žiri svjetskog izbora.

Katarinu uz te vještine krasi i simpatičnost i zato svi vjerujemo u njezin uspjeh.

Pripreme su svaki dan sve veće i napornije, a naša Miss daje sve od sebe da bi Hrvatsku predstavila na najbolji mogući način, dodala je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.