Nova Jäger Olimpijada donijela mnoštvo nezaboravnih trenutaka

Jägermeister studentska olimpijska avantura vrhunac je doživjela prošloga vikenda u hotelu Sunce u Neumu, kada se za medalje borilo 8 timova iz cijele Bosne i Hercegovine. Najviše spretnosti pokazali su “Stari programeri” iz Istočnoga Sarajeva odnijevši zlatnu medalju, dok je tim “Artan divizija” iz Tuzle osvojio srebrnu, a ženska ekipa iz Mostara “Dendriti” brončanu medalju.

Nakon Vlašića i Bjelašnice, Jägermeister Student Olympics, ove godine održao se na morskoj obali, pruživši studentima nezaboravan vikend ispunjen avanturom, pozitivnom energijom, dobrom zabavom i novim prijateljstvima, onako kako samo more to može.

Pravo na sudjelovanje, kao i prethodnih godina, imali su sve studentske četveročlane ekipe koje su se do 20. svibnja prijavile na službenoj Jägermeister stranici, osmislile svoju zastavu i himnu i na taj način ispunili prvi kvalifikacijski zadatak.

“Mudronje”, “Stari programeri”, “Đurđe”, “Košute”, “Štrumfovi”, “Diskovi”, “Artan divizija” i “Dendriti” pokazali su najviše kreativnosti i tako sebi osigurali mjesto u finalu. Uz vatreno navijanje, olimpijci su pokazali spretnost i umijeće kroz osam zabavnih “disciplina”, nakon čega je uslijedilo proglašenje pobjednika i zabava koju im je spremio Jäger  tim. Sudeći prema oduševljenju i natjecateljskom duhu, studentima je ovaj vikend bio nešto što će dugo pamtiti i prepričavati.

Za Olimpijadu smo saznali od naših kolega koji su sudjelovali prošle godine te smo tako i mi odlučili prijaviti se i definitivno bismo preporučili svima da sudjeluju sljedeće godine. Ovaj vikend je bio zabavan, a zadaci nisu bili teški. Najbolji zadatak nam je bio “space program” jer je naš papirni zrakoplov letio 16 metara. Osim što smo se zabavili, stekli smo i nova prijateljstva i upoznali ekipe sa kojima ćemo ostati u kontaktu i nakon Olimpijade, izjavio je pobjednički tim.

Jägermeister Student Olympics je jedan od projekata koji nam donese najviše smijeha i zabave, jer situacije na samom natjecanju su potpuno neočekivane, a uvijek nas iznova iznenadi kreativnost naših studentskih timova. Nakon planina, ove godine preselili smo se na more i studentima se jako svidjela ta promjena. Mali djelić ogromne pozitivne atmosfere možete vidjeti u videu i fotografijama. Naša filozofija je da se u životu skupljaju i pamte trenuci, a ne stvari, a ovaj vikend nam je donio upravo to – mnoštvo nezaboravnih trenutaka, poručili su nam iz organizacije.

(www.jabuka.tv)