“Nogometna Severina” – Tonći Kukoč ima nove kopačke!

Od kako je stigao u Zrinjski iz Mostara hrvatski internacionalac Tonći Kukoč kao da nastoji konstantno biti u središtu zbivanja, pa kada svojim igrama ne privuče pozornost medija spreman je gotovo bilo što učiniti da se tamo nađe, odnosno da bude glavna tema razgovora.

Stoga ga neki u šali nazivaju “Nogometna Severina”, no poznavajući ga njemu to neće zasmetati, jer s obzirom na Severininu popularnost ili bolje rečeno medijsku superiornost takvo nešto mu sigurno ne smeta.

Kukoč je ovih dana nabavio nove kopačke, pa je logično i taj detalj pronašao svoje mjesto u medijima, jer pazite nisu to bilo kakve kopačke, već one na kojima piše “Bezobrazan”. Ma možete to samo zamisliti?

To su inače Adidasove kopačke, popularno nazvane Nemezis, a kako ih Kukoč reklamira ni znatno poznatniji i puno kvalitetniji nogometaši mu nisu ravni.

Kukoč kaže da u novim kopačkama neće nikoga štedjeti, pa ni igrače Maribora u predstojećim kvalifikacijskim utakmicama za Ligu prvaka! Tko zna, možda su kopačke toliko dobre da će Kukoč u njima proigrati do te mjere da će u narednom razdoblju medijske stupce više puniti svojim izvedbama na travnjaku, nego vanj njega, iako se ne bismo baš u to kladili!

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.