Nogometaši Širokoga Brijega imaju najmanje iskustva igranja u Premijer ligi BiH

Vrlo mlada i neiskusna momčad NK Široki Brijeg, unatoč brojnim problemima s kojima se susretala u dosadašnjem tijeku sezone, bilježi sjajne rezultate.

Iako davno otpisana od mnogih, momčad s Pecare i dalje se nalazi u samome premijerligaškom vrhu i ima izgledne prilike osigurati plasman u europska natjecanja.

Ovaj uspjeh je značajniji ako se uzme u obzir činjenica kako trenutačni kadar momčadi s Pecare, prema podacima koje je obradio  PLBiH Stats, ima najmanje iskustva igranja u Premijer ligi BiH u odnosu na sve druge momčadi u ligi.

Domaći stručni stožer na čelu s Tonijem Karačićem na raspolaganju ima 21 igrača koji u prosjeku imaju samo 19,19 nastupa u najvišem rangu bh. nogometa. Igrač Širokoga Brijega s najviše nastupa u Premijer ligi BiH je napadač Stipe Jurić sa 68 nastupa.

Stipe Jurić

Usporedbe radi, momčad Radnika iz Bijeljine ima najviše iskustva igranja u Premijer ligi BiH s 82,24 nastupa po igraču, a njihov igrač s najviše nastupa je Velibor Đurić s 262 odigrane utakmice.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Svi klubovi kada trebaju igrati sa njima odmahnu rukom i kažu.Više mi je ovoga na vrh k…. Pa kako ćemo igrati nismo plaćeni kao glumci već kao nogometaši.Ovi klubovi koji se bore za ostanak u ligi jedva čekaju da igraju sa njima jer znaju da ako će i protiv koga osvojit bodove to su oni.

    • Pa Da.Zašto ne napisati da je mučno gledati kada igraju.Bgmi čovjek se crveni.Gledao sam Krupu i oni mi igraju kvalitetniji nogomet od njih.Općenito nogomet odavno nije nogomet već cirkus.95 posto utakmica je žalosno pogledati.Ako je nešto dobro u tome onda je to da nema navijača.Ako se i dozvole navijači onda to samo nepismenjaci mogu gledati.

  • Ma sad če novi val, sprema se plima je završila . Biće bodova e moje ustaše na šta spadošte. E moje uje dohaka Vama Jurić, Čerkez, Pehar , Avdić , Musa , Bevanda . E moje uje svi za irsku . EEEEEE
    Pregaziše vas pitari i rodjeni . Obrezani zavladaše . E moje uje

  • jakje siroki u kupu.kupje nas.ovaj siroki otkose takmici u premijer ligi bih.svemuje nastimano stajegoc osvojijo svejeto radi nacjonalnog kijuca.kastosu kupovi titule.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.