Nogometaš od 222 milijuna eura ima sve – osim jedine žene koju voli: “Uništila ga je”

S plaćom od nevjerojatnih 600.000 funti tjedno, brazilski nogometaš Neymar može imati sve što poželi, osim žene koja je prema tvrdnjama njegovih prijatelja ljubav njegovog života.

Neymar ima automobile vrijedne 18 milijuna funti, privatni avion vrijedan 14 milijuna funti i nekretnine diljem svijeta pa nije čudno da je jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu. Na njegovu žalost, 21-godišnja Bruna Marquezine za to ne mari. Nakon što su proveli pet godina zajedno, manekenka i glumica ostavila ga je nakon što su zajedno otišli na safari u Južnu Afriku u lipnju ove godine.

Happy Valentine's Day ❤️

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Njegovi prijatelji ispričali su da ga je prekid uništio te da se bori da nastavi dalje bez nje, dok po svemu sudeći Bruna nimalo ne žali zbog prekida.

Dok medije diljem svijeta pune vijesti o njegovom rekordnom transferu iz Barcelone u Paris Saint Germain, vrijednom 196 milijuna funti, njegova bivša cura objavljuje fotke na kojima se sunča bez ikakvog žaljenja ili tuge. Iako su proveli zajedno šest godina, na njenom profilu nema nijedne fotografije s Neymarom. S druge strane, on zajedničke fotke i sad ima na profilu.

vou sentir saudades de você, verão

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

Ljubav koja nikad neće prestati“, napisao je u lipnju pod zajedničkom fotkom. Nažalost, ljubav je ipak prestala.

Prijatelji su naglasili da su Neymar i Bruna prekinuli nakon odmora s njegovom obitelji te da je moguće da je upravo to odigralo veliku ulogu u njihovom razlazu.

Kao uspješan nogometaš, Neymar je jako sumnjičav i ne vjeruje ljudima te radi sve što mu kaže tata, koji je i njegov menadžer. Lud je za Brunom, čak i sad kad nisu zajedno. Ona je jedina žena koju stvarno voli“, rekao je prijatelj.

Te esperando ansiosamente ❤️ #VemLogo @brumarquezine

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Drugi prijatelj ispričao je da se nogometaš očajnički želio oženiti manekenkom te sanjao o tome da postanu novi “Posh i Becks“. Bruna je te priče odbacila, rekavši da je nikad nije zaprosio. Prijatelj blizak obitelji pak tvrdi da su prekinuli zato što je Neymar bio ovisan o njoj.

Nije joj ostavio ni najmanju sumnju da je ona žena njegovog života. Bila je i ona zaljubljena u njega, ali ne toliko“, rekao je.

Navodno se tri puta pripremao da je zaprosi, jednom se uplašio, drugi put ga je obitelj odgovorila od toga, a treći put bilo je na odmoru u Africi, no znamo kako je to završilo.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.