NLO iznad Neuma

Svako malo u medijima možemo vidjeti foto i video materijale iz svijeta, na kojima su uhvaćeni NLO-i. No, sudeći prema najnovijem slučaju, izgleda kako i na našem nebu možemo vidjeti misteriozne objekte, koje nam mašta jako brzo poveže s izvanzemaljskim letjelicama.

Slučaj na Praznik rada

Naime, tri studentice Sveučilišta u Mostaru, dok su proteklog utorka, za Praznik rada, bile na jednoj plaži u Neumu, snimile su misterioznu pojavu na nebu. Na jednoj fotografiji jasno se vidi tamni objekt u obliku tanjura, koji neodoljivo podsjeća na svemirske letjelice kakve možemo vidjeti u filmovima znanstvene fantastike. Iako bi skeptici mogli kazati kako se radi o običnoj mrlji, fotografija postaje mnogo zanimljivija kada se približi. Tada se vidi kako se na gornjoj i donjoj strani objekta nalaze po dvije izbočine koje asociraju na antene, ili pak nekakve nosače. Ono što čitavu priču čini još čudnijom jeste tvrdnja djevojke da nije ništa na nebu vidjela u trenutku slikanja, te kako su ona i njezine prijateljice čudnovatu pojavu primijetile tek naknadno. Od više slika koje su napravile, samo je na jednoj vidljiv tanjurasti oblik na nebu. ”Dok sam slikala nisam ništa vidjela. Poslije kad smo pregledavale fotografije, vidjele smo da na jednoj ima nešto čudno u pozadini. Iskreno, ne bih znala reći što je to bilo. Vidi se samo na jednoj fotografiji, a na ostalim nema ništa čudno”, kazala je djevojka koja je napravila fotografiju misterioznog objekta iznad Neuma.

Dva slučaja u dva dana

Ovo je već drugo viđenje neidentificiranog letećeg objekta u BiH u dva dana. Samo dan ranije, u općini Bužim također je snimljen misteriozni objekt na nebu, koji je bio tanjurastog oblika. Baš kao i u slučaju u Neumu, čovjek koji je napravio fotografiju nije primijetio ništa neobično, sve dok na računaru nije pregledao snimke. Radi li se o nečemu što se može realno objasniti, ili je zaista riječ o pojavama koje bi mogle bit predmet istraživanja popularnih detektiva Mulder i Scully, presudite sami. S obzirom da se u ovom trenutku ne može točno reći što je bilo na nebu iznad Neuma i Budžima, zasad se može reći kako se radi o neidentificiranim letećim objektima. No, jesu li oni ovozemaljski ili izvanzemaljski, prepustit ćemo mašti.

(M.V. | Pogled.ba)

2 komentara

  • turistička patka… a NLO ? vjerujem da postoje vanzemaljci al ne vjerujem da su došli do nas jer mi definitivno nismo vrijedni njihove posjete… ako nije fotomontaža onda se prije radi o nasinom projektu kako držat svijet pod kontrolom . . .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.