NLB M Bank – Mobilna banka za vaše poslovanje – Jabuka.tv

NLB M Bank – Mobilna banka za vaše poslovanje

NLB Banka d.d., Sarajevo pustila je u rad aplikaciju mobilnog/elektronskog bankarstva za pravne osobe, koja omogućava pridruživanje usluga elektronskog plaćanja i za fizičke osobe putem samo jedne aplikacije. Klijenti mogu koristiti usluge elektronskog i mobilnog bankarstva 24 sata na dan, kada god požele i gdje god da se nalaze.

Zahvaljujući usluzi NLB M Bank, klijenti bez odlaska u banku mogu izvršiti uvid u stanje i promet računima, kao i pregled transakcija za proteklih 12 mjeseci, plaćanje platnim nalozima u unutrašnjem platnom prometu, slanje potpisane potvrde o izvršenom nalogu na mail adresu po izboru, a imaju i mogućnost izbora izvoda i slanje na mail adresu.

Brojne su prednosti mobilnog bankarstva za pravne osobe, a neke od njih su potpuna kompatibilnost NLB E i M Bank aplikacija. Svi procesi započeti na E Banci mogu završiti na M Banci i obrnuto uz jedinstvenu naknada za korištenje E i M banke za SME – pravne osobe, jedna autorizacija i samo jedna aplikacija i za fizičke i za pravne osobe. Provizija je znatno niža za transakcije u odnosu na poslovnicu banke. Korištenje 24 sata, gdje god se klijent nalazi, a pri tome štedi vrijeme i novac. Visok standard zaštite ove vrste bankarstva omogućava sigurno korištenje, dok se transakcije obavljaju jednostavno, u tri koraka, a klijenti imaju uvid u najbližu poslovnicu ili bankomat Banke, kao i mogućnost primanja poruka i obavještenja od Banke.

Želimo svojim klijentima olakšati poslovanje, te im omogućiti da u bilo kojem trenutku mogu obaviti transakciju, provjeriti stanje računa, ili neku drugu aktivnost. U cilju postizanja jednostavnosti kreirano je rješenje da putem samo jedne aplikacije ‘NLB M Bank’ naši klijenti mogu pristupati uslugama i kao pravna i kao fizičke osobe, a dodatno su sve započete ili obavljene aktivnosti izravno povezane s NLB elektronskom Bankom. Izuzetno mi je zadovoljstvo istaknuti da je NLB Banka Sarajevo na našem tržištu prva ponudila aplikaciju koja objedinjava sve ove funkcionalnosti i pruža maksimalno korisničko iskustvo našim klijentima. Izazovi s kojima se suočavamo u posljednje vrijeme pokazali su nam još jednom veliki značaj servisa koji se realiziraju putem mobilnog/elektronskog bankarstva, a NLB Banka će i dalje nastaviti svojim klijentima pružati samo najbolja, a ujedno i najjednostavnija rješenja kako bismo zadovoljili sve njihove financijske potrebe, kazala je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

Mobilno bankarstvo za pravne osobe NLB M Bank je dostupno za SME klijente i samostalne poduzetnike koji žele brz, jednostavan i siguran pristup i uvid u svoje financije. NLB M Bank aplikaciju moguće je preuzeti s odgovarajuće internet prodavaonice, putem Google Play trgovine, App Storea ili Huawei App Gallery.

*Sponzorirani članak